... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

bmwtt.sk

Ivank
Autor témy
Auto: BMW 320d E46
Kraj: Žilinský

E60 Facelift?

Utorok, 17. Júla 2012, 11:49

Zdravim Vas

Mozno ze ma hned ukamenujete..ospravedlnujem sa ak to vyvola pohorsenie.
S 5er nemam skusenosti.

Chcem sa spytat..E60 - zacala sa vyrabat v roku 2003 az do roku 2009

Mala nekjaky Facelift? Ak ano ake boli rozdiely? Na 3er - E46 su rozdiely pred facelift a po nom jednoznacne na prvy pohlad.Rovnako aj E90/91

Pri E60 sa neviem vysomarit...

Uz dlho snivam o 530d a mam taku uchylku, ze ked vidim E60 touring, tak jedna sa mi paci neuveritelne a druha mi tak nesmakuje. Stale sa snazim zistit cim to je. Ktory detail to cele "kazi". uz som pozeral rozne disky, roznu velkost diskov, roznu vysku podvozkov, no na aute neviem najst rozdiely... je mi jasne ze M paket naraznik je iny.

Neboli naozaj za tych 6 rokov robene nejake upravy vzhladu auta? Motoricke upravy su samozrejme, ale tie teraz neriesim.

Dakujem

Užívateľov profilový obrázok
voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Re: E60 Facelift?

Utorok, 17. Júla 2012, 11:57

r.v. 2003 - 2010
lci, cize facelift bol oficialne od cca 01/2007, ale prve auta isli z liniek uz v poslednom kvartali 2006

najlepsie to spoznat na interieri, vsimat si treba najma spodnu cast, stredovej konzoli, popripade madla na dverach
pri automat prevodovke sa da rozonat aj podla volica...pred FL mala taku skaredu paku, FL uz ma joystick..ale bacha tu je vynimka - 520d lci sa robili par mesiacov este so starym volicom automatu!! [a mali priskrteny vykon na 120kw, resp mali este myslim motor M47]

inak LCI maju LED svetla vzadu..[vpredu tak vyzeraju, ale su to len klaiskce ziarovky :) ]

daj link na auto a povieme ti hned, ci to je LCI, alebo ne...
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Ivank
Autor témy
Auto: BMW 320d E46
Kraj: Žilinský

Utorok, 17. Júla 2012, 12:06

Cize podla svetiel sa to da spoznat?

Viem ze sedan pred FL mal obycajne svetla a po PF ma taky ten vejar z "dutych svetelnych vlakien".

Viem asi co myslis ... aj na prednych svetlach je maly rozdiel v tom cirom plaste co prekryva celu optiku...
Pred FL bola smerovka klasicka a po FL je "Bodkovana" ako z Diod..

To je vsetko co sa tyka exterieru?

MateX3
Auto: firemné :-)
Kraj: Prešovský

Utorok, 17. Júla 2012, 12:40

Ivank napísal:
Cize podla svetiel sa to da spoznat?

Viem ze sedan pred FL mal obycajne svetla a po PF ma taky ten vejar z "dutych svetelnych vlakien".

Viem asi co myslis ... aj na prednych svetlach je maly rozdiel v tom cirom plaste co prekryva celu optiku...
Pred FL bola smerovka klasicka a po FL je "Bodkovana" ako z Diod..

To je vsetko co sa tyka exterieru?

Predný nárazník lci má striebornú/crómovú žiletku a ploché sklá hmloviek. Pred FL má oblé hmlovky.

l.bily
Auto: BMW 630D xDrive G32
Kraj: Trnavský

Utorok, 17. Júla 2012, 18:09

viem preco sa ti niektore pacia a ine nie, lebo niktore su obyc a ine v M pakete :D

MateX3
Auto: firemné :-)
Kraj: Prešovský

Utorok, 17. Júla 2012, 18:19

l.bily napísal:
viem preco sa ti niektore pacia a ine nie, lebo niktore su obyc a ine v M pakete :D

Pred FL
Obrázok

Po FL
Obrázok

M-Packet
Obrázok

Zdroj: www.autobazar.eu

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných