... všetko o BMW ...
fabcinjakub napísal:s tou vybavou je to full. zajtra rano to skusim vybrat vyskusam a dam vedet :) dik
fabcinjakub napísal:Chlapci nie ze by som si nechcel dopriat ale ked vidim ze treba kodovat a odpajat a menit myslim ze si vystacim s hlastym modom mojho iphonu . Tolko az v aute netelefonujem.
Myslel som ze mam len nieco zle nastavene alebo bachnutu poistku ale prerabat to teda nejdem :)
MIMO TEMY:
Ak by ste este niekto vedeli v ktorej teme najdem nieco na opravu puknuteho plexy na svetle alebo odrosenie obocia hodte mi link ja som nenasiel nieco podobne.
( na kraji pri smerovke 4 cm puklina od hora po stred ...v oboci mam zarosene neviem ako to odrosit.. mam xenon nove svetlo kupovat nechcem )
Dik za pomoc
fabcinjakub napísal:Auto som kupil pred tyzdnom havarijne som to nepoistoval skoro ma prekotilo ked mi povedala to rocne havarijne.
voMacK napísal:Kolko ti povedali havarijnu? Okolo tisic eur rocne je taka relativne rozumna cena...
fabcinjakub napísal:Ani ma netrapi ze je vidno puklinu je to na boku nevadi to ani xenonom ani nicomu len sa mi zahmlieva to obocie a to je vidno hlavne vecer ..a neviem ako sa zbavit tej vlhkosti co tam tade vosla. Svetlo je zalepene priesvytnou foliou na svetla vlhkost sa tam uz nedostane..
no 1200 eur to vyslo. Dalej som to neriesil viem kolko stoja havarijne ale na 2005 ku auto s 205000 km sa to celkom neoplati si myslim.
fabcinjakub napísal:karoseriu nerieste na tu ludi mam. ale svetlo pod 200 xenon zohnat neviem.a malo kto predava jedno svetlo. preto sa snazim nejak odstranit vlhkost a puklina mi nevadi. :) len uz som vyskusal hoc co uz bolo svetlo v rure uz sa susilo na radiatori aj teplovzduskou ale nic. (pripominam ze som tam vyvrtal dierku kade para moze unikat no nepomohlo)