Sobota, 29. Augusta 2020, 07:50
Česť,
mám zopár otázok, na ktoré som nenašiel zatiaľ odpoveď, možno sa tu nájde nejaký borec, čo bude odpovede vedieť.
Mám v pláne zmeniť interier v mojom aute - E61 pre-LCI (predface). Momentálne sú tam základné sedačky - lavice, bez akejkoľvek dodatočnej výbavy (ani výhrev). Mám možnosť kúpiť komforty aj spolu s tapacírmi, ale z LCI auta. Panel tlačítok na spodku stredového panela je u mňa ten klasický úzky, momentálne len s dvoma tlačítkami - DTC a PDC. Pod sedačkami mám len dva vodiče (zrejme uzemnenie a +pól pre napájanie motorčekov, žiadna RJ), keď nerátam vodiče od napináka pásov.
Mám na aute sklopné zrkadlá, takže na tej ovládačke okien na šoférovej strane je aj to tlačítko sklápania.
Takže otázky:
- bude s LCI komfortami pracovať preLCI panel tlačítok, ktorý mám pripravený v zálohe a má už navyše aj tlačítka pre výhrev sedačiek?
- dajú sa vôbec LCI komforty vymeniť na preLCI aute? Ktoré vodiče bude treba dotiahnuť, resp. na ktoré schémy sa zamerať?
- dverné tapacíre sú kompatibilné, čo sa týka zatvorených dverí? Nebude niekde niečo brániť úplnému zavretiu dverí, hlavne teda vodičových? Nejaká kolízia s palubnou doskou u predných dverí?
- dverné tapacíre - ako je to s airbagmi a tlačítkami? Dajú sa prehodiť pôvodné spínače ovládania okien? U šoféra treba zohnať LCI variantu ovládačky aj spolu s konektorom? Piny pasujú? Airbagy pasujú?
A nakoniec - ako to bude pracovať so zastavaným CIC?
Vďaka. Hádam sa aspoň teraz niekto nájde a bude vedieť odpovede. Všade sa len dočítam, ako niekto vymenil toto a ono, a že keď chcem, mám prísť na výmenu. Ja si to ale chcem spraviť sám. Elektriku si natiahnem aj napojím, len potrebujem naviesť kde a čo a ako. Rovnako tak kódovanie.
Retrofity svetiel, interiérov a zástavby CIC pre E60/61