Pani, potreboval by som pomoct s comfort access (bezklucovy vstup), ktory mi trochu blbne
Asi pred tyzdnom mi prestalo fungovat odmykanie auta cez comfort access na lavych zadnych dverach (mykam za klucku a vobec nereaguje), zamykanie fungovalo na vsetkych dverach a odomykanie na vsetkych okrem lavych zadnych. Samozrejme odomknutim auta myslim odomknutie centralu vratane lavych zadnych dveri. Inak povedane, vsetky dvere vedia otvorit central okrem lavych zadnych.
Vo stvrtok som po prvy raz spozoroval, ze ked normalne zamknem auto (cez comfort) dotykom na klucku vodicovych dveri do 3-5 s. sa auto samovolne znovu odomklo a to opakovane. Zaujimave bolo, ze cim blizsie pri dverach som stal, tym skor sa auto samo odomklo... Nakoniec som auto zamykal cez dialkove alebo tak, ze som zamkol dotykom a hned odskocil asi 1,5-2 m od auta a cakal, ci sa neodomkne (to celkom pomahalo)...
Takto to trvalo do vcera, vcera vecer sa auto uz dalo zamknut dotykom bez nasledneho samovolneho odomknutia (a bez odskakovania

) a dnes to tiez funguje normalne. Nejak sa to spravilo samo...
Lave zadne dvere sa nedaju odomknut cez komfort stale...
Central to asi nebude, pretoze ak zamykam cez dialkove na kluci, vsetko funguje ako ma (akurat, ze ked som to cez vikend skusal a stal som s klucom v ruke tesne vedla auta, zamkol som auto dialkovym a za 3s sa odomklo

, ked som sa vzdialil od auta a zamkol, uz zamknute ostalo). Ked pouzijem tlacitko centralu na palubke, tiez vsetko slape ako ma.
Napada niekoho, co by tomu mohlo byt?
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
P.S.
Pripustam, ze by mohla byt slabsia baterka v kluci, ale to by som ako pricinu nevidel, pretoze ak by bola pricnou slaba baterka nerobilo by to specialne len na lavych zadnych dverach...