... všetko o BMW ...
DartMaul napísal:čaute som tu novy a som tu preto lebo od piatku som majitelom krásneho BMW 530D 2004 automat. a neviem sa tu vysomáriť zatiaľ tak sem skúsim spísať moje otázky/problémy : )
1, kožený potah na volante mám zodraný kde sa ta prekožovať volant , viete o niečom takom.
- na fóre bolo diskutované, použiť index tém alebo hľadať
2, zrejme nemám navigačne cd/dvd kde môžem nejaké stiahnuť mapy alebo zohnať.
- na fóre bolo diskutované, použiť index tém alebo hľadať
3, predný nárazník ako sú hmlovky(dolná časť) tam sú tam také dve plastove časti.mriežky (vlavo a vpravo) ktoré sa dajú jednoducho vytiahnut jedno je cele zlomene. kde zoženie nejaky takých náhradný diel.
- spýtať sa v nákupnej poradni
4, keď vypnem motor pomerne dost ako keby zatrase vyfukom. je to citit aj počuť. nevie niekto o čo sa jedna nemáte stým skusenosť. (nvm možno uvolnene výfukové potrubie)
- BMW servis, opýtať sa na Service Bulletin 18 02 08 či to vedia spraviť
5, na polubocke mi stále svietia kontrolky airbag a že nie som priputaný aj keď som.
- keď airbagy neboli vystrelené, a je všetko ok zapojené, diagnostika
6,na obrazovke kde mi ukazuje čo mám zaradené (D,R,N,P) tak napravo od toho mám stále v žltom trojuholníku výkrčník. to je ok ?
- viď chyby v IDRIVE
ak som niečo blbo napísal kludne povedzte dám detailnejší popis.
Ďiky za každu radu
DartMaul napísal:čaute som tu novy a som tu preto lebo od piatku som majitelom krásneho BMW 530D 2004 automat. a neviem sa tu vysomáriť zatiaľ tak sem skúsim spísať moje otázky/problémy : )
1, kožený potah na volante mám zodraný kde sa ta prekožovať volant , viete o niečom takom.
vyriešené volant pošlem pani ktorá je tak ospevovaná za 50€ a bude vypadať ako nový
http://www.volanty.szm.com/Obsivanie_vo ... ranka.html
2, zrejme nemám navigačne cd/dvd kde môžem nejaké stiahnuť mapy alebo zohnať.
vyriešené sťahujem tuna z fóra mapy
3, predný nárazník ako sú hmlovky(dolná časť) tam sú tam také dve plastove časti.mriežky (vlavo a vpravo) ktoré sa dajú jednoducho vytiahnut jedno je cele zlomene. kde zoženie nejaky takých náhradný diel.
vyriešené nahradený diel som zohnal za 12€
4, keď vypnem motor pomerne dost ako keby zatrase vyfukom. je to citit aj počuť. nevie niekto o čo sa jedna nemáte stým skusenosť. (nvm možno uvolnene výfukové potrubie)
vyriešené treba dat zvariť vyfukové potrubie jeden "uchyt" sa tam len odtrhol..
5, na polubocke mi stále svietia kontrolky airbag a že nie som priputaný aj keď som.
vyriešené diagnostika ukazala. všetko je ok reset.. xD
6,na obrazovke kde mi ukazuje čo mám zaradené (D,R,N,P) tak napravo od toho mám stále v žltom trojuholníku výkrčník. to je ok ?
vyriešené po diagnostike
ak som niečo blbo napísal kludne povedzte dám detailnejší popis.
Ďiky za každu radu