... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
TT-SIMIK
Autor témy
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

E60 530d r.2003 vybíja baterku -ABS

Štvrtok, 1. Novembra 2012, 11:50

Zatial len z telefonu riešim tento problém, BMW E60 530d aj po vypnutí klúča bzučí abs čerpadlo,alebo niečo v okoli,neviem to presne identifikovat,lebo som nebol na auto pozriet ešte,(švagor je v rakusku momentále),ale niečo,vyzera to na čerpadlo abs, vybíja baterku,nestretol sa nikto s niečim podobným????Nechápem ako niečo može bzučat ako keby stále a pri tom funkcie abs aj dsc funguju bez problému......pojdem to pozriet,len či nahodou niekto nemal podobný problém......díky.....
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

Užívateľov profilový obrázok
airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Re: E60 530d r.2003 vybíja baterku -ABS

Štvrtok, 1. Novembra 2012, 11:59

TT-SIMIK napísal:
Zatial len z telefonu riešim tento problém, BMW E60 530d aj po vypnutí klúča bzučí abs čerpadlo,alebo niečo v okoli,neviem to presne identifikovat,lebo som nebol na auto pozriet ešte,(švagor je v rakusku momentále),ale niečo,vyzera to na čerpadlo abs, vybíja baterku,nestretol sa nikto s niečim podobným????Nechápem ako niečo može bzučat ako keby stále a pri tom funkcie abs aj dsc funguju bez problému......pojdem to pozriet,len či nahodou niekto nemal podobný problém......díky.....

U E39 sa to stavalo s jednotkami 002/004. Myslim ze to bude jednotka ABS v cajchu.

PolysMI
Auto: E61 535D e70 3.0sd
Kraj: Košický

Re: E60 530d r.2003 vybíja baterku -ABS

Utorok, 2. Apríla 2013, 11:06

da sa ta jednotka neako odpojit kym sa auto neprivezie a nevyriesi (alebo kym sa caka na novu jednotku) aby bolo proste pojazdne bez vybitia baterky?

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 10 neregistrovaných