... všetko o BMW ...
Michal NR napísal:A nasiel som v NR jeden servis, co robi opravy prevodoviek, motorov, repas a taketo srandy, oni mi to rozoberu, aspon tak tvrdili...
Michal NR napísal:No tomu luboviMT som pisal a vyvrbil mi cenu ak pamatam dokopy nieco cez 3000€, napriklad neviem aky použiva olej, ale dal mi cenu 35 €/liter... to si myslim je trosku premrstene...
BMW540iA napísal:Neboj nič, všetko čo sa pokazí, sa dá aj opraviť, opýtaj sa na to v KAPS, my (540i,540i,740i,740d,X5 4.8is) chodíme len tam, ochota, príjemný prístup, odbornosť, skúsenosti... Povedz im čo sa Ti stalo, spýtaj sa ich na maximálnu cenu celého repasu. Oni Ti aj tak povedia, že záleží od poškodenia prevodovky, ale budeš o niečo múdrejší. Poviem ti to tak, ja byť tebou idem tam. Bodaj by to bol len menič, v KAPS repas meniča 6000Čk plus práca. Keď sme tam boli tak tam ľudia chodili brať meniče jak hrnce na varenie. Na slovensku to radšej nerieš.
MateX3 napísal:
Menič je uzavretý hrniec, musia ho rozrezať a potom zvariť. Nehovorím že je niečo na tom zlé, iba mne to nevonia.
Radšej kúpte môj![]()
![]()
(nee mám to na háku, menič si asi nechám kým sa môj nedodrbe)
Michal NR napísal:...Ja to porovnavam stym, ze original BMW olej si viem zohnat normalne z netu za 8 €, filter za cca 100€.. .