... všetko o BMW ...
voMacK napísal:tie klapky sa lamali na 530d 160kW ...teda prvych rocnikoch...takze toto tvoje pod to zrejme spada...
ja by som sa toho nebal, pretoze neni problem tie klapky zaslepit..zaslepky tusim stoja cca 80 eur alebo tak...chalani to tu robili tak ti snad napisu viac...
skor na ostatne veci daj bacha [turbo, vstreky ] ....
MAF_BLISTER napísal:
No, snáď budem mať šťastie a nebude sa mi nič srať... A zaslepiť ich, no poradím sa ešte s niekym osobne. Lebo ak by to malo niečo ohroziť, tak budem na to kašlať. Ale 80€ je smiešna suma, to by si dal každý nie?
. Potom neviem prečo nadávajú že sa to tam serie. Asi Bude v tom nejaký háčik, či nie?
Vladdo01 napísal:mne povedal jeden bmwodbornik ak ich doteraz este necucol motor, tak bud tam niesu alebo su funkce a pracuju ako maju a vydrzia..
oni sa zanesu a zalepia vtedy ak jazdis jak autobusar a drzis to furt na 1300rpm... a ked raz tomu vysolis a klapky sa budu chcet otvorit zrovna budu zalepene a zlomia sa.. ja mam 1/2005 a klapy tam su a su uplne v pohode.. (asi preto ze rad vyuzijem potecial auta a 220kobyl je neustale v sprinte a asi to tak robil aj majitel predomnou)
Franco76 napísal:Zdar,
tiez ma to zaujima,lebo mam 3/2005,uz som o tom cital vela a uvazujem nad zaslepenim klapiek aj ERG. Mam uz skoro 250tis.km,auto zatial v pohode,iba bezna udrzba a tiez som uz repasoval vstreky aj DPF,vymenil skrtiacu klapku...auto slape v pohode,akurat to sanie mam dost zanesene (vsimol som si to pri vymene tej klapky) po tej porcii najazdenych km. Tak ak mate niekto dlhodobejsiu skusenost s jazdenim so zaslepenymi klapkami aj ERG,hodte info ako sa motor prejavuje oproti "standardnej" verzii :-) dik