... všetko o BMW ...
Wictor58 napísal:A este btw malokto je taky hrdina aby mu bolo jedno ci 7 alebo 10l proste niekomu na tom zalezi...ked kupis auto za 12 000 eur a rozdiel 3L v spotrebe môze znamenat aj 1500 eur rocne rozdiel...
Wictor58 napísal:jj real je tak : TP+1l cca :) aj ked najdem na nete nejake udaje stale si k tomu dam 1l hore pre istotu stale. Ale uz pri nových BMW vraj sú celkom presný, dokonca nová 320d má nizsiu kombinovanú ako sa úvádza v papieroch.
bruno75 napísal:Ak pojdeme tymto tempom dalej, tak nasledujuca generacia 5er (po 2017) bude na papieri zrat 3 l a v reale 7.....
bruno75 napísal:A teraz mi niekto povedzte, ako si mam uctovat sluzobky, tak aby som nebol na palive stratovy...
voMacK napísal:Brano asi potrebujes lepsieho uctovnika...ked je firma tvoja..da sa carovat...
ak hladas dobreho uctovnika, napis :)
a ze je ta odchykla u novsich modelov vyssia ma nejako neprekvapuje..nakolko EU zavadza standardy ako testovat auta a tie su cim dalej, tym viac odtrhnute od reality...cize bude horsie
airbone napísal:.
alebo ak ti niekto ma dat jednoznacnu odpoved, tak by to bolo takto:
kup si fabiu htp 1.2L alebo VW polo s tymi istym motorom
spotrebu by sa ti malo podarit udrzat pod 10L v meste. Mesto a cas podla vlastneho vyberu.
mexican napísal: