Chlapci čaute... Jedná sa o e60 525d
Auto mi zákazník priviezol s tým že točí ale nechytí a mal to u niekoho kto vymenil z neznámych dvovodov palivove cerpadlo v nadrzi a RJ čerpadla a odovzdal to s tým že páči sa nejde to bude to 400E

problem bol ze umrel modul ktorý robí wake up signál (v kufri pod rezervov ide z neho taký modrý kablik) a rozsynchronizovalo to CAS a DDE ale to som uz rozbehal auto ide, no medzičasom mi bolo povedane že im umrela bateria tak dali novú a asi im to umrelo s vytočenými kolesami pretože ked auto ide rovno volant je doprava (auto má active steering) a problém je, že RJ sa hlási no nejde to skalibrovať a píše chybu 006131 AL: Riadiaca jednotka: postup alebo chyba flash NEC.
Ďalej fentilátor nefúka iba blikajú ledky podľa toho ako natočím silu fúkania. (automaticka klima) 009C57 IHKA Koncový stupeň ventilátoru
No a posledná vec svieti ABS ESP a všetko ostatné s chybami 0094E1 SLZ: Svorka 30 chybí ...
Prikladám screenshoty z DIAG.. Nejak to spolu (asi) všetko súvisí a neviem kde začať stretol sa s tým niekto? Neviem čím začať.
VĎAKA za každú radu :)
(IBS je odpojené lebo vybíja batériu ale to s tým nič nemá..)