... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
Ado80
Auto: BMW 5 E60
Kraj: Prešovský

Re: E-60. --- Výmena RFT za zimné gumy.

Nedeľa, 21. Októbra 2012, 21:07

či som dostal defekt ??? ano ked som kupil hned prvá jazda do Cz ked som sa vracal tak mi to zapipalo pokles tlaku zastavil som na benzinke dofukal som jedno koleso a šiel som dalej.

mam Auto 3 rok robím Cz 2-krát do mesiaca vieš aka je cesta Rk -Mt - Za a poviem ti pravdu ešte ani raz sa mi nestalo že by to auto v kolajoch malo nejaky problém !!! - ale križe ma sem tam bolia :(

a čo sa tyka tej reklamacie to mi navrhol ten majitel pneuservisu takže mne to bolo totalne jedno - akurat som potom na vode ubral plyn dojazdil a moje Be My Wife bude mať len ROF -ky :)

počuj nechodím pomaly to sa priznám ale fakt teraz mam DUNLOP 225/50 R17 SP SPORTMAXX TT 94W ROF MFS - Zatial najazdené - 9773 km P.p.,P.ľ. - 5,3 mm
Z.p.,Z.ľ - 5,7 mm
a tak jak je v strede je aj na kraji :)
a tam je podla mna dosť velky rozdiel čo ty na to ???
Be My Wife

VT-535BH
Auto: E60 535d

Nedeľa, 21. Októbra 2012, 21:27

Ado80 napísal:
či som dostal defekt ??? ano ked som kupil hned prvá jazda do Cz ked som sa vracal tak mi to zapipalo pokles tlaku zastavil som na benzinke dofukal som jedno koleso a šiel som dalej.

mam Auto 3 rok robím Cz 2-krát do mesiaca vieš aka je cesta Rk -Mt - Za a poviem ti pravdu ešte ani raz sa mi nestalo že by to auto v kolajoch malo nejaky problém !!! - ale križe ma sem tam bolia :(

a čo sa tyka tej reklamacie to mi navrhol ten majitel pneuservisu takže mne to bolo totalne jedno - akurat som potom na vode ubral plyn dojazdil a moje Be My Wife bude mať len ROF -ky :)

počuj nechodím pomaly to sa priznám ale fakt teraz mam DUNLOP 225/50 R17 SP SPORTMAXX TT 94W ROF MFS - Zatial najazdené - 9773 km P.p.,P.ľ. - 5,3 mm
Z.p.,Z.ľ - 5,7 mm
a tak jak je v strede je aj na kraji :)
a tam je podla mna dosť velky rozdiel čo ty na to ???

Ok samozrejme každý si obuje to čo mu vyhovuje, osobne tiež jazdím na run flatoch len som chcel povedať že to či do dostaneš/nedostaneš prípadne ako zvládneš aquaplaning nezáleží od run flatu a to isté platí o opotrebovaní pneumatiky (geometria, podnhustenie/prehustenie pneumatiky a pod.)

Všimol som si už tvoje predchádzajúce príspevky a páči sa mi tvoja štatistika ako sleduješ nájazd a opotrebovanie pneu. Takéto info sa tu môžu zhromaždovať...mohlo by to byť celkom prínosné. :thumbup:
Tomáš

BMW E60 535d, ///M Sport Package, AC Schnitzer Roof Spoiler, 19" Styling 172 M, Hartge Springs, H&R spacers

Ado80

Nedeľa, 21. Októbra 2012, 22:04

Tomáš dík :)
ale ja som mal tak tie kraje zjazdene že nemalo kde vytlačit vodu :(

ked som kupil auto boli na aute Goodyear ROF neviem TYP? ale boli perfektné a otvtedy som povedal že to tak budem robiť všetko pisať- tak to robí moj znamy a je to super :)
No myslel som si že ked sa tu prihlasim že tu niekto bude čo to tak robí ...
aspoň by sme vedeli že ake gumy mame rspektive nemame kupovať! ale tiež si myslím že to nieje nič zložite ved naťukám do mobilu datum-stav km-hlbku dezenu a prepišem to v kancelarii do servisnej knihy a je to :)
Ja mam v Servisnej knihe napisane všetko čo som na aute robil DATUM -KM- ČO SA ROBILO - A SUMA :D
Ked to uvidí kupec čo to všetko stalo tak utečie preč :D :D :D

Mohli by ste začať aj vy ostatný a bolo by to SUPER hned by sme vedeli čo máme kÚpiť plus štýl jazdy :)
Myslel som pneumatiky...
Naposledy upravil/-a Ado80 v Pondelok, 29. Októbra 2012, 13:46, upravené celkom 1 krát.
Be My Wife

Ado80

Nedeľa, 21. Októbra 2012, 22:06

Mohli by ste začať aj vy ostatný a bolo by to SUPER hned by sme vedeli čo mame kupiť plus štýl jazdy :)

Myslel som pneumatiky :)
Be My Wife

VT-535BH

Nedeľa, 21. Októbra 2012, 22:16

Ado80 napísal:
Tomáš dík :)
ked som kupil auto boli na aute Goodyear ROF neviem TYP? ale boli perfektné a otvtedy som povedal že to tak budem robiť všetko pisať- tak to robí moj znamy a je to super :)

Pravdepodobne GoodYear Eagle NCT5, u mna tiež spokojnosť.
Tomáš

BMW E60 535d, ///M Sport Package, AC Schnitzer Roof Spoiler, 19" Styling 172 M, Hartge Springs, H&R spacers

Ado80

Utorok, 23. Októbra 2012, 07:25

Na dalšie leto by som ich aj zobral ked sa budu vyrabať to bola bombová pneu ked to bola tato :)
Ja som myslel že to bola tato pneumatika ???
http://www.nejlepsiceny.cz/pneumatiky/g ... 7-98w.html
Be My Wife

VT-535BH

Utorok, 23. Októbra 2012, 08:09

Ado80 napísal:
Na dalšie leto by som ich aj zobral ked sa budu vyrabať to bola bombová pneu ked to bola tato :)
Ja som myslel že to bola tato pneumatika ???
http://www.nejlepsiceny.cz/pneumatiky/g ... 7-98w.html

Moze byt aj tato ale ak tam bola od serie tak to bola jedna z tychto. http://bmwfans.info/parts/catalog/E60/S ... mer_tyres/
Tomáš

Ado80

Utorok, 23. Októbra 2012, 20:53

VT-535BH napísal:
Moze byt aj tato ale ak tam bola od serie tak to bola jedna z tychto. http://bmwfans.info/parts/catalog/E60/S ... mer_tyres/

No uvidím zobral by som na dalšie leto tie čo maš ty no uvidime :) to budeme riešiť potom :)
zajtra objednavam tieto dufam že budu poobné 3D ...
http://www.pneutop.sk/pneumatiky/dunlop ... 4_h_zimne/
Be My Wife

ptz
Auto: E60 540i man
Kraj: Bratislavský

Streda, 24. Októbra 2012, 07:18

zimne obutie:
na e39 som mal dunlop wintersport 3 - tip top pneu, potom akoze nizsiu triedu ale stale dobru pneu bridge blizzak lm-25

tento rok idem na E60 (225/50 17) obut semperit speed grip 2, na odporucanie kamosa, ktory predava pneu - cenovo stredna trieda (nieco okolo 135,-) ale vykonovo ako najdrahsie pneu

PS: RFT pneu nikdy [-X

VT-535BH

Streda, 24. Októbra 2012, 07:54

Ado80 napísal:

No uvidím zobral by som na dalšie leto tie čo maš ty no uvidime :) to budeme riešiť potom :)
zajtra objednavam tieto dufam že budu poobné 3D ...
http://www.pneutop.sk/pneumatiky/dunlop ... 4_h_zimne/

Zhodou okolností tieto mám na zimu, no nie run flaty a som s nimi spokojný. V testoch mali tiez velmi dobré výsledky a v porovnaní s konkurenciou mali lepšiu cenu. Už 3D mala výborné výsledky a 4D je jej vylepšený nástupca.
Tomáš

ptz
Auto: E60 540i man
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 29. Októbra 2012, 07:51

prve stovky km na semperit speed grip 2 :

- na suchu tip top
- na vode tip top
- high speed tip top
- hlucnost tip top, uplne tichucke

este uvidime, co to povie v snehu

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných