... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

bmwtt.sk

gsxrr
Autor témy
Auto: bmw
Kraj: Prešovský

e 60 problem RADIO? IDRIVE?

Štvrtok, 24. Októbra 2013, 06:42

vyskytol sa mi taky problem ze,pri kazdom odomknuti auta sa po nastartovani hlasno spusti radio a vzdy su prestavene hodnoty bass/trebble,pricom tieto hodnoty si stale nastavim podla seba ale po kazdom opetovnom zamknuti sa to znova prestavi na vysoku hlasitost a zase sa prestavia tie hodnoty v idrive,nie je to nejaky extra zavazny problem ale uz ma to dost otravuje a vobec netusim kde zacat,pricom diagnostika je uplne v tomto smere ok,ziadne chyby.....stretol sa stym niekto?radio je obycajne s cd menicom bez navi....

Užívateľov profilový obrázok
airbone
Auto: F25 X3

Re: e 60 problem RADIO? IDRIVE?

Štvrtok, 24. Októbra 2013, 20:28

gsxrr napísal:
vyskytol sa mi taky problem ze,pri kazdom odomknuti auta sa po nastartovani hlasno spusti radio a vzdy su prestavene hodnoty bass/trebble,pricom tieto hodnoty si stale nastavim podla seba ale po kazdom opetovnom zamknuti sa to znova prestavi na vysoku hlasitost a zase sa prestavia tie hodnoty v idrive,nie je to nejaky extra zavazny problem ale uz ma to dost otravuje a vobec netusim kde zacat,pricom diagnostika je uplne v tomto smere ok,ziadne chyby.....stretol sa stym niekto?radio je obycajne s cd menicom bez navi....

skusal si mrknut ten MPM modul co som ti spominal?
Ak neni chyba v nom, tak je chyba urcite v samotnom radiu. Bud skusit preprogramovat v nom software, prekodovat ho a ak ani to, tak moze byt odidena epromka v radiu a tym padom neulozi tieto udaje do pamati a stale sa nastavi na default.....

gsxrr
Autor témy
Auto: bmw

Štvrtok, 24. Októbra 2013, 21:15

MPM je ok,keby som za tebou zasiel aby sme to pozreli?diky

Užívateľov profilový obrázok
airbone
Auto: F25 X3

Piatok, 25. Októbra 2013, 15:43

gsxrr napísal:
MPM je ok,keby som za tebou zasiel aby sme to pozreli?diky

Natom neni co pozerat, bud skusit preprogramovat, alebo druhe radio......

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 10 neregistrovaných