... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

mmracing.sk

patolog7
Autor témy
Auto: bmw e60 M5 2007
Kraj: Zahraničie

e 60 535d

Pondelok, 5. Mája 2014, 18:11

ahojte dnes mi auto prestalo pracovat.nejak som ho nastartoval a hned na to zhasol motor a vypisalo mi chybu o fuel pump.mate niekto s takym niecim skusenosti? Vraj su su tam dve pumpy. co je na tom pravdy. Cital som jedno zahranicne forum a tam chlapik pisal rovnaky problem a iba dotankoval a vsetko to zmizlo.ja som mal dojazd kolo 60km a tak som tiez dotankoval ale nic sa nezmenilo.

Užívateľov profilový obrázok
TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Re: e 60 535d

Pondelok, 5. Mája 2014, 22:59

Skontroluj ci tlaci palivo pri startovani....
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

patolog7
Autor témy

Štvrtok, 15. Mája 2014, 07:11

tak palivo netlacilo nakolko palicka na palive ukazovala stvrt nadrze.po dokladnejsom zisteni sme prisli na to ze treba dotankovat.ked som to urobil tak auto v pohode nastartovalo.len teraz neviem co moze byt chyba.asi senzor v nadrzi co meria kolko tam je paliva.

Užívateľov profilový obrázok
jeeffo
Auto: 535d e61
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 15. Mája 2014, 17:52

Na rezerve sa nema co chodit (podla bmw) Nafta udrziava "nejaké to optimalne prostredie (chladenie,mazanie atď), dalsou vecou je, ze ti moze cerpadlo prisat vzduch, atd... Nespoliehajte sa na rezervy. Moze vas to stat kopec penazi. Aj tak nechapem ako moze niekto servisovat bmw a jazdit na rezerve...

patolog7
Autor témy

Sobota, 17. Mája 2014, 23:50

jeeffo napísal:
Na rezerve sa nema co chodit (podla bmw) Nafta udrziava "nejaké to optimalne prostredie (chladenie,mazanie atď), dalsou vecou je, ze ti moze cerpadlo prisat vzduch, atd... Nespoliehajte sa na rezervy. Moze vas to stat kopec penazi. Aj tak nechapem ako moze niekto servisovat bmw a jazdit na rezerve...

v pohode kamarat toto je moj druhy diesel a to mam kolo osem aut do roka takze som to vobec necakal.nemam skusenosti s tymto palivom ja som benzinovy typ.a to sa vozim stale na vysokych triedach ci uz bmw alebo mercedes.tieto nizke triedy velmi nemam v oblube ale teraz som sa rozhodol to skusit aspon na cas a ako vravim nemam ziadne skusenosti s dieselom

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných