... všetko o BMW ...
kiski napísal:Predpokladám, že pre zmenu klímapanelu za LCI ste sa hrajkali aj s káblom na pine 21 tak? Čaká ma totiž to isté.
Abyssko napísal:Chcem sa opytat na denne svietenie svetiel po fl, to je origo look hej?
kadli napísal:Super, pěkná prácičkajen ty sedačky jsi mohl zvolit jiné, sortsitze nejsou nic moc proti komfortům, při těch investicích do toho auta by se ti to vyplatilo.
driverBMW napísal:A nepotreboval si zadávať do IHKA aj svoj VIN a updatovať soft v nej? Lebo ja som dnes vykonal retrofit CIC + LCI IHKA HIGH. Predtým som mal CCC + IHKA preLCI HIGH, a všetko baví, akurát keď zapnem kompresor, tak fúka len normálny vzduch, nie studený... Preto sa pýtam, či stačí len nakódovať ten kompresorplug a pôjde to, alebo musím vykonať všetko horevyššie popísané...Nazdar ano pin 21 a este diagnostikou treba vypnut daky kompresorplug a vezi to ako ma😉👌🏻
kiski napísal:Staci ten kompresorplug a pin 21 a fici to👌🏻 A ano kedze som robil retrofit z predface na face tak bolo mi aj novsia verzia(softver z face) dana...A nepotreboval si zadávať do IHKA aj svoj VIN a updatovať soft v nej? Lebo ja som dnes vykonal retrofit CIC + LCI IHKA HIGH. Predtým som mal CCC + IHKA preLCI HIGH, a všetko baví, akurát keď zapnem kompresor, tak fúka len normálny vzduch, nie studený... Preto sa pýtam, či stačí len nakódovať ten kompresorplug a pôjde to, alebo musím vykonať všetko horevyššie popísané...
Dikes za odpoveď.