... všetko o BMW ...
mitocross napísal:Čitaj poriadne...Šak to pri regeneracii, keď blafly sadze tak dymilo....Nuz, ked ti nevadi dym, tak to sa budes este tisice a tisice km vytesovat, ako ti 'funguje' dpf
mitocross napísal:Nebavi ma moc sa tu stale dookola motat okolo temy dpf...zatiaĺ dpf funkčné...regeneruje pekne bez dymenia dalej.. len som chcel dat info, že je moznost si to pekne sledovať cez app v krizovke aj si pomocť bez navstevy servisu...keď dpf pojebe a bude k.o. zohnam zánovne vymenim a ide sa ďalej...aha, ok, blafly sadze, zadymilo![]()
ako pisem, ked su blafnutia so zadymenim ok, tak to bude este dlho ok
sandrito napísal:Nebavi ma moc sa tu stale dookola motat okolo temy dpf...zatiaĺ dpf funkčné...regeneruje pekne bez dymenia dalej.. len som chcel dat info, že je moznost si to pekne sledovať cez app v krizovke aj si pomocť bez navstevy servisu...keď dpf pojebe a bude k.o. zohnam zánovne vymenim a ide sa ďalej...
wysoky napísal:Ahoj. Tiež mám aplikáciu bimmertool. Po tom ako sa mi zapchalo dpf pre nefunkčnú jednotku žhavenia som si ju na odporúčanie Peqpeka stiahol. Môžem otázku? Ako často u teba prebieha regenerácia? Mne po vyčistení filtra dosť rôzne. Raz 180 km a niekedy 290.....