... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
tunerxxl
Auto: E90 335i ex E60 530i
Kraj: Trenčiansky

Re: DPF filter

Štvrtok, 5. Januára 2012, 15:27

Odstrania to aj tu a aj to softverovo upravia ako ma byt http://www.Mitko.sk
Obrázok

JojkoM
Auto: BMW 530D E60
Kraj: Trnavský

Utorok, 1. Novembra 2016, 09:57

Chalani chcem sa spytat ci ma niekto skusenost so zlim vypnutim dpf v rj ake to moze mat nasledky? Mne pise stale poruchu motora znizenie vykonu. Aj ked auto nema znizeny vykon a ziaden iny problem. Jeden mi povedal ze to je neodborne vypnute ale nechce sa mi davat za to peniaze ked neviem ci to vyriesi moj problem.

PetoK
Kraj: Žilinský

Utorok, 1. Novembra 2016, 10:05

Kup si novy filter, vsetko daj urobit ako treba a jazdis... a nemusis riesit sprostosti s chodiacou rakovinou...

lacos31
Auto: E36 325TDS
Kraj: Banskobystrický

Utorok, 1. Novembra 2016, 13:08

Uplny suhlas s PetoK-m.Vsetko treba dat do povodneho stavu a neriesit pp...iny.Ak chces aj tak vypnut,tak treba prepisat cely soft,nie len odpojit.Mam dojem,ze to je neodborne odpojenie dpf.Pri odpojenom,motor musi ist bez znizenia vykonu,normalna spotreba atd.Nechapem ludi,ktori si chcu vypnut.Nie je jednoduchsie opravit auto a mat pokoj?Ved ked sa odstrani dpf ,chyba ostane,lebo pokazeny DPF je uz nasledkom niecoho ineho.Pri odstraneni dpf ta chyba,ktora sposobila pokazenie dpf aj tak ostane.Chapenzi?

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných