... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
PeqpeK
Auto: povacsine BMW
Kraj: Bratislavský

Re: DBC fauilure

Pondelok, 25. Augusta 2014, 15:56

cez inpu ste to nepozerali? tam ti pri chybe zobrazi aj napatie a hned vies na com si...
kiez by som tak vedel po nemecky :D

EDIT: este ma napada...nemas panoramu ze? ked teraz boli take celkom intenzivne dazde...if you know what I mean ;)

vladoslavo
Autor témy
Auto: E61, 525 d, LCI

Pondelok, 25. Augusta 2014, 16:10

PeqpeK napísal:
cez inpu ste to nepozerali? tam ti pri chybe zobrazi aj napatie a hned vies na com si...
kiez by som tak vedel po nemecky :D

EDIT: este ma napada...nemas panoramu ze? ked teraz boli take celkom intenzivne dazde...if you know what I mean ;)

Priznam sa, neviem co je inpa :-) ... a panoramu nastastie nemam, len kopec starosti a vela kg naviac :-)

TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Pondelok, 25. Augusta 2014, 16:42

Podla mna alternator!!!!Riesil som to 5x tento rok,presne to iste spravanie....kedze si wapkoval necudoval by som sa.....
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

vladoslavo
Autor témy

Utorok, 26. Augusta 2014, 07:58

TT-SIMIK napísal:
Podla mna alternator!!!!Riesil som to 5x tento rok,presne to iste spravanie....kedze si wapkoval necudoval by som sa.....

A co to znamena zly alternator? Odysiel regulator? Aleb staci to len vycistit alebo treba novy? Vies mi, prosim Ta , poradit?

vladoslavo
Autor témy

Utorok, 26. Augusta 2014, 09:39

Kurva chlapi, mna uz asi jebne z toho auta ...

Auto cez noc postoji, nastatuje sa, rozsvieti sa kontolka motora a aj stabilizacny system, auto ide nepravidelne az zhasne ... potom sa opat nastartuje, ostane svietit motoror ale auto ide normalne ...

Diagnostika vyhadzuje furt tu istu chybu a to napajanie riadiacej jednotky ... ale alternator dava stale 14,4 V ....

Napada niekoho nieco?

PeqpeK

Utorok, 26. Augusta 2014, 09:56

vladoslavo napísal:
Kurva chlapi, mna uz asi jebne z toho auta ...

Auto cez noc postoji, nastatuje sa, rozsvieti sa kontolka motora a aj stabilizacny system, auto ide nepravidelne az zhasne ... potom sa opat nastartuje, ostane svietit motoror ale auto ide normalne ...

Diagnostika vyhadzuje furt tu istu chybu a to napajanie riadiacej jednotky ... ale alternator dava stale 14,4 V ....

Napada niekoho nieco?

no zly regulator by ti vyhadzovalo overvoltage vo vsetkych RJ...
cize ziadna ina hlaska v DDE iba toto? vies sem hodit screenshot z inpy? auto garazujes ci stoji vonku? nepozeral si ci nemas vodu pri RJ motora?

vladoslavo
Autor témy

Utorok, 26. Augusta 2014, 09:59

PeqpeK napísal:
no zly regulator by ti vyhadzovalo overvoltage vo vsetkych RJ...
cize ziadna ina hlaska v DDE iba toto? vies sem hodit screenshot z inpy? auto garazujes ci stoji vonku? nepozeral si ci nemas vodu pri RJ motora?

Chyba je tam stale ta ista, ako mam v prispevkoch vyssie, garazujem vonku ... riadiaca jednotka isla na konrolu k typkovi co opravuje riadiacky, skontroloval ju, povedal ze je ako nova. Tiez som mal podozrenie na vlhkost v CPU, ale vsetko je tam suchucke a cistucke ...

Pici, normalne nevieme ako dalej ...

PeqpeK

Utorok, 26. Augusta 2014, 10:17

vladoslavo napísal:

Chyba je tam stale ta ista, ako mam v prispevkoch vyssie, garazujem vonku ... riadiaca jednotka isla na konrolu k typkovi co opravuje riadiacky, skontroloval ju, povedal ze je ako nova. Tiez som mal podozrenie na vlhkost v CPU, ale vsetko je tam suchucke a cistucke ...

Pici, normalne nevieme ako dalej ...

ked ja tomu disu neverim, a este je to aj v nemcine och :D

vladoslavo
Autor témy

Utorok, 26. Augusta 2014, 10:19

PeqpeK napísal:
ked ja tomu disu neverim, a este je to aj v nemcine och :D

:-) ked chalan vsetko riesi v nemcine, pre mna by bolo tiez lepsie v Aj, ale on je odbornik, ja som len taky podavac a preparkovac :-)

vladoslavo
Autor témy

Piatok, 29. Augusta 2014, 15:43

Takze vyvoj hladania chyby sa posunul trosku dalej ... dostali sme radu, aby sme preverili vsetky senzory v motore, udajne chybny senzor moze elektronika vyhodnotit ako chybu napajania CPU bez toho, aby sa zapisala aj chyba senzora ...

Po odpojeni senzora teploty paliva sa auto zacalo spravat presne tak, ako som pisal v starsich prispevkoch ...

Taktiez od vrchneho izolacneho krytu motora bol predraty kabel senzora tlaku vo vstrekovacej rampe ... po odstraneni krytu a narovnani kabloveho zvazku auto zatial ide.

V utorko dorazi novy steker (6 €) a aj senzor teploty paliva (30 €), vymenim, uvidim co sa zmeni ...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných