... všetko o BMW ...
PeqpeK napísal:cez inpu ste to nepozerali? tam ti pri chybe zobrazi aj napatie a hned vies na com si...
kiez by som tak vedel po nemecky
EDIT: este ma napada...nemas panoramu ze? ked teraz boli take celkom intenzivne dazde...if you know what I mean
TT-SIMIK napísal:Podla mna alternator!!!!Riesil som to 5x tento rok,presne to iste spravanie....kedze si wapkoval necudoval by som sa.....
vladoslavo napísal:Kurva chlapi, mna uz asi jebne z toho auta ...
Auto cez noc postoji, nastatuje sa, rozsvieti sa kontolka motora a aj stabilizacny system, auto ide nepravidelne az zhasne ... potom sa opat nastartuje, ostane svietit motoror ale auto ide normalne ...
Diagnostika vyhadzuje furt tu istu chybu a to napajanie riadiacej jednotky ... ale alternator dava stale 14,4 V ....
Napada niekoho nieco?
PeqpeK napísal:no zly regulator by ti vyhadzovalo overvoltage vo vsetkych RJ...
cize ziadna ina hlaska v DDE iba toto? vies sem hodit screenshot z inpy? auto garazujes ci stoji vonku? nepozeral si ci nemas vodu pri RJ motora?
vladoslavo napísal:
Chyba je tam stale ta ista, ako mam v prispevkoch vyssie, garazujem vonku ... riadiaca jednotka isla na konrolu k typkovi co opravuje riadiacky, skontroloval ju, povedal ze je ako nova. Tiez som mal podozrenie na vlhkost v CPU, ale vsetko je tam suchucke a cistucke ...
Pici, normalne nevieme ako dalej ...
PeqpeK napísal:ked ja tomu disu neverim, a este je to aj v nemcine och