... všetko o BMW ...
Sančo napísal:Aha tak ok ak sa bavime o E60.... AJ ten sa obcas poserie, hlavne ten dosah. Prepajkovavanim sa to vyriesit neda, treba vymenit zopar komponentov..... Viem to vyriesit.Bavíme sa o e60 čiže tieto možnosti by som vylúčil. Diversity som mal aj vonku, kontakty ktore su na okne aj tie co su na module som precistil jemnym smirglom a kontakt sprejom, tak isto vsetky konektory. Plus som ho zobral znamemu elektrotechnikovi ktory mi prepajkoval cely plošak a trochu to aj pomohlo čo sa týka DO lebo pred tým som auto odomkol len zo vzdialenosti pol metra od diversity modulu (v predu pri kapote som neotvoril auto). Teraz sa to zlepsilo o kus ako som spominal, odomknem auto max z dvoch metrov
Sančo napísal:Tak pokial budes mat nahradny modul a bude fungovat ako ma, tak to je zbytocne to riesit....Ako som uz písal, čakám už na druhý modul, tento týždeň by mi mal dojsť.
Ale ináč čo konkrétne treba pomeniť? Keď už budem mať druhý funkčný nebudem sa báť chytit toho a mozno sa mi podarí to spojazdniť. Skusil by som to len tak zo zaujimavosti opraviť😅
TT-SIMIK napísal:Ten obvod prijmu sa da dokonca poriadne vytunovat..... Nejaky madar, ktory opravuje tieto moduly, ak maju slaby prijem len na kratucku vziadlenost, to robi tak, ze potom maju prijem na cca 80-100 metrovMyslim ze sme sa stratili uz pri filtracnom predradnom obvode a nie to este pri rezonatore….🤣