... všetko o BMW ...
sonyk02 napísal:Tak to je pěkné že už je to tam takto připravené ale toto má pouze LCI(facelift), dělal jsem taky průzkum dveří a před LCI nic takového nemá, ani nejde vyndat ven ta miska drží na celých dveří, takže bude treba odhadnut místo kde urobit tu díru a potom to tam přilepit třeba tavnou pistolou. A dráty na které to napojit jsou hnědý a šedočervený a pohybuje se tam napětí od 1,15V až 12,5V(pri nastartovanem autě 13,8V) podle nastavení kolečka na intenzitu podsvitu.
Hermo napísal:Laco vyzera to na paradu,ja do toho pojdem dneska,ale s tym brusenim si ma nepotesilNa tapacy dvier dufam neni ziadny skrity srobik jak to oni maju vo zvyku.
Laco19 napísal:Tak som pokrocil, zatial je to iba skusobne zapojenie s trimrami, este doladim niekde v tme intenzitu osvetlenia (uz za svetla to vyzeralo ze klucka svieti velmi).
Vyrobit otvor do klucky aby to aspon trosku slusne vyzeralo mi trvalo 1,5-2 hodiny. Je to huzevnaty plast, takze pilnikmi to ide pomaly (najprv nahrubo dremelkou). Zhora su na klucke klipy a na prvy pohlad to vyzera ze by stacilo vyrobit otvor a zaklapnut diel ale treba aj tam dost zbrusit aby diel sadol (primerat, zbrusit, primerat, atd. - az kym nesadne).