Nemam zaujem pokracovat s niekym tak obmedzenym alebo zadubenym (este z vychodu, zasady), ze nedokaze uznat, ze je nieco na picu len preto, ze tam pracuje. Takych tu uz bolo, vid. bohate temy ako napr. INA kladka za 15€ chcipne po roku a INA kladka co tam bola, je v lepsom stave po 15-tich, vsak gulickove loziska vyraba jedna fabrika nieee??? Asi ako proste nieje mozne, neexistuje, aby dodavatel menil nastavenia a parametre vyroby podla toho, komu dodava.. kto by to robil a na co, no to nieje mozne!

Cize za seba uzatvaram, dozvedeli sme sa tu, ze niesi devoted ale delusional.
Blbosti ako, ze za poskodenie skla moze nahoda, nie kvalita. Poskriabanie suvisi s kvalitou montaze.
V pohode, ty si mysli, ze je to nahoda, a ked ho tam vlepis nejako lepsie, zrazu sa prestane skrabat prachom pod listami.. Vzdy ta ista nahoda, ze sklo za 1/3-1/2 ceny kvalitneho sa doskrabe a opieskuje. Ja si budem mysliet, ze niekde sa ta cena odrazit musela a zaroven nemam tak hlboko do vrecka, aby som si nekupil to kvalitne. Ktore mi vydrzi opticky krasne aspon 5 rokov, miesto rok-dva, prinajlepsom. V podstate, po prepocitani A-ckovou matikou som chuj ja a lepsie vychadza menit tie srackove dokola.. no to uz je na kazdom, ja si viem ocenit a zapocitat aj cas, co je chronicka choroba slovakov, cas=zadarmo, nekonecno.