... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

juo
Autor témy
Auto: E90 335i
Kraj: Bratislavský

BMW E61

Utorok, 3. Augusta 2010, 17:25

kupil som E61 r.v. 7/2004, mam par otazok, da sa do auta napalit aj navigacia kde su pocas chodu zobrazena aj mapa? mne to ukazuje len sipku nic viac, tak ci by to slo, ak ano tak ako, dalsia vec, ci by sa dala do auta hodit cestina? mam tam angl, nem, francuzstinu. a posledna vec, ci je mozne aby sa tam prehravali filmy...cita dvd, ale navigaciu. dakujem

Užívateľov profilový obrázok
airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Re: BMW E61

Utorok, 3. Augusta 2010, 19:27

Navigaciu mas zrejme BUSINESS, ten mapy nezobrazuje, len sipky a symboly. Najnovsie verie busines navigacie vedia zobrazovat aj 2D mapu, ale to sa tvojho modelu z roku 2004 netyka.
Vyssia forma navigacie je POFFESIONAL a ma aj vacsiu obrazovku (tusim 8,8palca oproti tejto 6.6). Je potrebny iny navigacny pocitac (CCC) a aj tato vacsia obrazovka. Potom ti to bude zobrazovat aj mapu.
Filmy ti to prehravat nebude.

juo
Autor témy
Auto: E90 335i
Kraj: Bratislavský

Re: BMW E61

Utorok, 3. Augusta 2010, 19:32

airbone napísal:
Navigaciu mas zrejme BUSINESS, ten mapy nezobrazuje, len sipky a symboly. Najnovsie verie busines navigacie vedia zobrazovat aj 2D mapu, ale to sa tvojho modelu z roku 2004 netyka.
Vyssia forma navigacie je POFFESIONAL a ma aj vacsiu obrazovku (tusim 8,8palca oproti tejto 6.6). Je potrebny iny navigacny pocitac (CCC) a aj tato vacsia obrazovka. Potom ti to bude zobrazovat aj mapu.
Filmy ti to prehravat nebude.

ok dik, tak to nebudem riesit

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní