... všetko o BMW ...
kiwic napísal:Zdravim, trosku stara tema, ale ako si to nakoniec vyriesil?
mareko258 napísal:tak vadi nevadi bolo by lepsie keby to nevypisuje stale lebo musim dat sipku spat ked zapne auto, no robil mi to najprv Brano v ZV Bayerpartneri a potom som bol aj v BMW v budapesti aj tam sa mi to pokusali spravit.
v ZV bolo to na nic ze potom som musel dat znovu nahodit mapy z Chipu lebo sa mi nahranim noveho softu vymazali tak ma to zbytocne stalo peniaze.
alfi666 napísal:asi myslel ECU ciptuning mapy
mareko258 napísal:tak tak ako alfi pise....
krtkoZH napísal:FA_WRITE ti nepomoze. To je to iste ako v tool32 FGNR_SCHREIBEN. Modul musis naprogramovat cez winkfp sa zapnutym zapisom AIF a zadat VIN (potrebujes MOST pripojenie, t.j. opticku hlavu alebo ICOM B a pripojenie MOST_CONTROL pre MASK alebo MOST_ASYNC ak to je MASKII). Ale inac sa da ta hlaska aj odkodovat cez FSW_PSW.TRC - ale napamatam sa na presne znenie tohto parametru, jeden je LOGISTIK CHECK (HU not programmed correctly) a to druhe je nejaky CODIERUNG CHECK (HU not coded properly) - treba vypnut obe na not_active a malo by to zmiznut aj ked modul nie je naprogramovany s VIN.Ahojte. Niekto kto sa pohol s rovnakým problémom? Skúšal som nakodovat MASK modul ale nepomohlo.
Chcel som skúsiť aj toto ale nemám v JOBs "FA_WRITE" je to chyba môjho profilu alebo mam zlé SP DATEN?
https://www.bimmerfest.com/threads/reprogram-head-unit.910259/
airbone napísal:... a tu skoncilo 99% fajsbukovych koderov s cinskymi kablikmi...... potrebujes MOST pripojenie, t.j. opticku hlavu alebo ICOM B...
krtkoZH napísal:V prvom rade ďakujem za odpoveď Airbone. Spýtam sa chalana jak moc to chce riešiť a uvidíme. Tak ja niesom Facebookovi koder, robím to vo voľnom čase a za mizerne peniaze a iba pre priateľov, nemám nikde reklamu (plus x ďalších veci takže nemôžem byť vo všetkom odborník) , lebo na full time robím niečo iné. A kvôli jednému prípadu si fakt ICOM kupovať nebudem.