... všetko o BMW ...
patrik.wagner1 napísal:zgm_e65 je ok. Tak asi je modul SGM v prdeli. Vymenit sa da ale nie je to plug and play zalezitost. Je to brana pre vsetky zbernice vo vozidle (K-CAN, PT-CAN a DIAG BUS) a zaroven hlavny modul bezpecnostnych systemov (airbagy apd). Su to v podstate dva moduly v jednom. Je potrebna komplet programovacka, kodovanie a synchronizacia systemovych casov. Navyse modulov je viac verzii, a lisia sa aj farbou konektoru. Nejake mam ale su HIGH verzia, cize neviem ci je to kompatibilne pre vozidlo - treba sfotit povodny modul a jeho cislo hlavne. Mozno sa da aj opravit, ale takto to naozaj tazko povedat…Menší update. Pokúsil som sa to napojiť na inpu znova. A priamo modul ZGM/SGM a zas blblo načítanie a keď nacitalo tak je tam zgm_e65. Neviem či to je ok ale sa mi to nezdá. Viete mi povedať či to je ok?Pridávam aj video ako blblo načítavanie zas cez inpuhttps://youtu.be/uHqQSrKud5A
patrik.wagner1 napísal:Update. Komunikácia vyriešená. Najväčší problém čo ostal je problém DDE. Žiadna komunikácia ani check engine nesvieti. Išla RJ na kontrolu ku známemu. Ak by trebalo menit RJ. Ako naprogramovať použitú DDE k auto? Dá sa to aj na aute s winkfp alebo niečím iným alebo sa to musí na stole?