... všetko o BMW ...
Pežot napísal:A potom sa pomýliš a šupneš do eMka dízla![]()
![]()
nieže by som pochyboval ale stáva sa
BlackMW napísal:uz sa ti to stalo ? lebo to by si musel vela vela s karboskou opracuvavat tu pistol na cerpacke aby sa ti dizlova pistol vosla do benzinoveho hrdla..
Pežot napísal:Hmm mne sa to nestalo ale teraz neviem ako to bolo ... asi iba tak benzínová by do dízla vošla, že??? ... totiž dízel som ešte netankoval
Xader napísal:O takomto pripade som pocul len 1x v mojom zivote a spravila to zenska...menila potom palivovy filter a trubky tusim, ci co ...
Ale kto ma vsetkych 5 pokope, nie je ozraty , ze nevidi co drzi v ruke , alebo nafetovany , ze nevie co robi , tak pochybujem , ze by sa to stalo ... bavime sa o chujovinachtoto je ina tema ...
Pokukujem uz aj po nejakych 530d touringoch ... neviete niekto ako su na tom tieto nove 3.0d s 218k ? ci stale je tento motor obavany kvoli tryskam ? ci uz je to vyresene ? alebo je treba sa bat niecoho ineho pre zmenu ? popripade 2.5d ?pozeral som nejake auta v ČR a da sa aj tam zohnat slusna 545i , ale nejako ma to prechadza ze zoberem asi diesla na taketo jazdenie ... mozno 730d ? 735i ?
![]()
![]()
BlackMW napísal:dnes som sa nahanal s mackou 530d po dialnici a som nechapal jak dobre to chodi..