Zdravim , mam taky problem a to ten ,že od kupy auta ubehol už 2 tyžden jedna sa o BMW E60 530i r.v 2004 motor M54 B30 ako sa ochladilo posledne dni chcel som si zapnuť kurenie samozrejme kurenie vôbec , ale vôbec nefunguje stale fuka studeny vzduch zo všetkych fukarov teplota je nastavena na maximum v idrive su paličky prepnute aby fukali teply vzduch , vody bolo v chladiči dosť , aby som nezabudol auto ma sproste webasto ktore som skušal zapnuť aj išlo ,ale fukal vlažny vzduch aj to bol fukar na minimum ak som ho nastavil na viac alebo max fukal studeny,skušal som teplotu motora cez skryte menu zistil som že termostat je zly kedže ukazovalo za jazdy ledva 60 stupnov a pri stati ledva 75 takže som odmontoval teleso termostatu že ho vymenim samozrejme po demontažii som zistil že tam termostat nebol žiadny
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
som myslel, že ma vystrie dobre vymenil som cele lôžko termostatu do istoty som vymenil aj ventil kurenia nalial vodu po max počkal kym otvori termostat, kurenie teplota na plno fukar na minimum a nič, teplota sa držala na 92-94 stupnoch za jazdy ,ale ani panovy nechce topyť neviem či to môže mať suvis s webastom , fakt ak môžte skuste poradiť čo dalej,