... všetko o BMW ...
voMacK napísal:som sa motal po ETK teraz a zacinam mat dilemu - do E60 sa nemontoval system na zatvaranie kufra ani ako priplatkova vybava???
MateX3 napísal:Starí ľudia môžu mať ťažkosti zatvoriť kufor na SUV alebo hatchbackoch (sportsbackoch), kde je kufor vysoko. Ľudia, nepredpokladám, že máte viac než 60 rokov. :-)
Neriešte to. Nedáva to zmysel na sedanoch. E60 má úchyty vo vnútornej strane na zatvorenie kufra - tu sa nezašpiníte
voMacK napísal:som sa motal po ETK teraz a zacinam mat dilemu - do E60 sa nemontoval system na zatvaranie kufra ani ako priplatkova vybava???
bruno75 napísal:
Nielen starí ľudia môžu mať problémy... Čo keď vyberáš nákup z auta, máš plné ruky a cheš zavrieť kufor alebo máš pri sebe malé dieťa, v jednej ruke nákup, v druhej decko a ako zatvoríš kufor? A k tomu zašpineniu sa, keď mám niečo v ruke, málokedy sa mi podari zatvoriť kufor tým úchytom, takže väčšinou musím kufor "doraziť" zvonku, takže styku s vonkajškom karosérie sa nevyhnem...![]()
Pozeral som posledný cenník, ktorý som mal k E60 k dispozícii (český cenník z 09-2009) a môj návod k autu a asi fakt sa elektrické zatváranie kufra u E60 vôbec nerobilo (elektrické zatvárenie 5. dverí je popísané len u E61), čo ma celkom prekvapuje.... F10 to už v príplatkovej výbave má.
MateX3 napísal:Jasné, ale decko položím do sedačky, nákup hodím do kufra a zavriem. Starí nemajú iné možnosti.
Všetky tieto "bells-and-whistles" vecičky zvyšujú cenu auta. Kde sú tie časy kedy bmw bol volant-pedále-páka a parádne jazdné vlastnosti. Dnes už tam natrepu všetko a ešte nám nieje dosť. :-)