... všetko o BMW ...
Mato35d napísal:Caute chalani,
riesil to tu niekto na e60tke? (princip cinnosti a zapojenia je jasny)
Mna by skorej zaujimalo, ked EA -ckami tecie cca 2 Ampere pri 24roch watoch (na oboch EA,moj pripad) ci to zvladne ten ztmievaci modul co ztmieva aj interierove svetla (Basic body module).
Viete niekto kde sa nachadza 12V a farebne znacenie kabla,v prvej polohe kluca? nejaky kabel co ide z CAS?
Diky.
Mato.
TT-SIMIK napísal:presne ako píše kolega.....bmw je dost citlivé na nejaké také home made upravy.....teoreticky by sa to dalo urobit z interierového osvetlenia a oddelit diodami......
kružkami je označené interierové osvetlenie pri zamknutí a odomknutí......
alfi666 napísal:Simik to napisal dobre... ked das na obe vetvy (teda na vetvu od origo AE + vetvu od interieroveho osvetlenia) diodu tak tie dve diody navzajom zabrania tomu, aby jeden modul pustal elektrinu do druheho.
TT-SIMIK napísal:pán opravil prvy vysavač,pračku, mixer ked mal 14 rokov.....))))) teraz po 19 rokoch, ked vyrástol(zostarol) opravuje bmw......![]()
![]()
![]()
![]()
sorry zabudol som že nemaš led,lebo ja mám,tak som nejak na to pozabudol....ale tych 20w navyše z AE nieje až taky problém,neviem či niekto niekedy počital,aky maju odber original osvetlenie interieru......vyše 100watt som napočital...v sedme až 140watt cca...už si nepametam...
Mato35d napísal:Kto ze to nema LED EA?
Tych 12V v prvej polohe...vieme,kde sa nachadza?
since the constant 12V only engages when the ignition is on, you could actually run a seperate wire (let's say the cigarette lighter) to the one connected in the footwell with a diode and then the AE's would basically become your DRL's. but you would have to splice a diode between the cigarette lighter and the one connected to the footwell. or if you don't want the illumination on unlocking just run it straight from the cig lighter to the AE's.