Sobota, 22. Februára 2014, 22:13
To o tych vydrzach oleja je taka blbost,ze kto to aj vypustil z ust..:))By som ho chcel vidiet ci mu zena prazi doma snicle na starom oleji,ked uz pri druhej varke je prepaleny....:))
Ale spet k olejom,nema vyznam sa o tom nejak moc bavit,lebo ten povie to,ten zas ono....vela veci povie prax,dam jeden priklad s mojej vlastnej skusenosti!Do svoje E46 som lial 4roky Castrol magnatec 5w40,auto mi zralo na vymenu 2-3L oleja,po tych 4 rokoch a dalsich 6tich predtym som nedal na castrol dopustit,chranil som znacku ako vlastnu,po 4rokoch v bmw som kupil olej 5w40 bmw,pouzival som ho dalsie 3roky,auto mi na vymenu nezozralo viac ako 3-5dcl,tod prax...ja sa vzdy riadim tym co zazijem,vyskusam,vidim na vlastne oci..:)))
Co sa tyka vydrze oleja,,tak v kamione vydrzia oleje 50000km,ale kamion toci 1500otacok,keby tolko tocilo bmw,tak menime olej raz za 50000km.....
Na vlastne oci som videl par krat v bmw,ako ide z motora vazelina pri vypustani a to nebolo raz,to boli auta servisovane tak,ze olej sa nemenil,len dolieval pri nejakom odpusteni.....tak ci tak treba menit olej pri 15000km najazde a kto si tam uz co naleje je jeho vec..:)))Ja do servisovanycb aut lejem origo bmw olej a ked som v automotive na vlastne oci videl ako panko v koseli capuje olej castrol z 100L sudu do zajebanych krhliciek,na olej na ktory mam nakup keby chcem 5,50€/L a predavaju ho za 29€/L tak uz radsej nehovorim nic:::))))
Peace & Love & Sex & Bmw = wonderfull world