chalani ako dlho ma asi vydrzat vymeneny akumulator? origo som mal v aute cca 9 rokov
potom som ju vymenil za ENERGIZER Premium 12V 100Ah ktoru mi v obchode vychvalili pricom bola cca o 20% drahsia ako ostatne typy + zaruka 30Mesiacov a teraz mi po 36 mesiacoch odisla (teda 3 mesiace po zaruke) POZOR: jedna sa o E39 a bateriu som nijako neregistroval - len vymenil
len pre info : akumulator nedrzi napetie ani bez zataze a po nabiti mi to klesa takto hned po nabiti 12.97 o 10 min 12.94 o 3 hodiny 12.71 o 24 hodin 12.63 pred zapnutim baterie k autu 12.57 po zapnuti 12.47
Auto mi zerie cca 5A ked mam otvorene dvere a 0,7A ked je vsetko zavrete odber asi tvori webasto kontrolny panel + otvaranie dveri + ???
zatazovy test asi nie je v povinnej vybave domacnosti - som to robil len ako lajk s tym co mam doma k dispozicii (multimeter) myslis ze by napriek tomu ze to napetie klesa mohla byt ta baterka este dobra? po nabiti nastarujem ale o 3 dni uz je opet dead
to o registracii som pisal len koli jednoznacnosti lebo v sekcii E61 sa o tom pisalo