... všetko o BMW ...
RACERMAN napísal:Ono ako pozeram na vypis
http://bmwfans.info/parts-catalog/E60/E ... _xenon_alc
bolo viac svetiel...H7 + Xenon, Xenon + Xenon D1S + D2S
mam 10/2004 a neviem co tam mam asi len vybrat.
ako svieti ta verzia D1S + D2S ? ma to niekto? su tam dve cocky v predu videl som zatial len jednu E60 taku na parkovisku
gabikh napísal:Rozdiel medzi xenonmi je iba v patici uchytinia a nie v kvalite, d1s nieje horsia ako d2s, akurat ze d1s ma uz rovno starter spojeny s vybojkou.... ja mam adaptivne (natacacie) bixenony a mam d1s vybojky
gabikh napísal:
Ak si taku e60 videl, tak jedine ze mala ten druhy xenon dorabany, lebo e60 s dvoma xenon vybojkami v jednom svetle neexistuje, cize bola to prerabka. Vo vnutornej casti svetla je halogen ziarovka H7 ktora sluzi ako svetelna hukacka, pripadne ako pomocne dialkove svetlo ku xenonu (u modelov ktore nemali xenon zrejme ako dialkove svetla) a LCI modely tam zase mali prisvetlenie v zatackach, ale v zivote tam od vyrobi nebol osadeny druhy xenon...
PetoK napísal:Na MILION percent sa 2 xenony naraz ako original nikdy nevyrabali a neexistuju...![]()
![]()
![]()
Vo vnutornom svetle uz s principu nemoze byt xenon, tomu trvas dlho nez sa zapali. 2 cocky ma iba 7er E65,s dynamic xenon... take mam napr. aj ja... v tom vnutornom je ale iba ziarovka na dialkove, vonkajsi projektor je bixenon s naklapanim aj do bokov.