... všetko o BMW ...
acid napísal:Ahojte,
pred nedavnom som menil regulator napatia na alternatore. Moje problemy potom zmizli. Napriek tomu este sem tam kontrolujem napatie v skrytom menu. Moje sa pohybuje momentalne v intervale 14.7-15V.
Nie je to prilis vela? Neviem, ake su referencne hodnoty, ale myslel som si, ze su medzi 13.5-14.5V.
Preto sa chcem spytat. Ake mate napatie vy? Ci mam hladat zly kontakt, alebo je to normalne :)
acid napísal:Ahojte,
pred nedavnom som menil regulator napatia na alternatore. Moje problemy potom zmizli. Napriek tomu este sem tam kontrolujem napatie v skrytom menu. Moje sa pohybuje momentalne v intervale 14.7-15V.
Nie je to prilis vela? Neviem, ake su referencne hodnoty, ale myslel som si, ze su medzi 13.5-14.5V.
Preto sa chcem spytat. Ake mate napatie vy? Ci mam hladat zly kontakt, alebo je to normalne :)
acid napísal:Parada, dakujem. Takze to dalej neriesim, budu to zrejme normalne spravne hodnoty. Aspon bude na fore o tom informacia.
Este dodam, ze je momentalne zima, kedze sa mi zda, ze v lete som ich mal nizsie (dovod, preco som sa na to teraz pytal)...
dimensionone napísal:Sucasne je dobrr sledovat ako rychlo po nastartovani dosiahne napatie bhodnoty cez 14 V a tie ako drzi danu hodnotu +- do 1 V je to ok pri beziacom motore a alternatore, nemalo by to padat nizsie a zase vybiehat. Ak to robi, treba pozriet na menic napatia - regler.
coWon napísal:
no toto teraz zo skryteho menu nevysledujes pretoze ti najprv vyskoci gong ze je pod 3 stupne a je to v prdeli (: