... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
Fericius
Auto: BMW E60 530d
Kraj: Košický

Re: AE halogeny nahradene diodami MTEC

Utorok, 12. Februára 2013, 18:57

Pls...Nikto nic...?
Fericius napísal:
Zdravim chlapci... Nemate niekto odfotene tie 12Watt LED na E60 predface co predava BMWSTYLE.SK? Vdaka za odpoved...

Vladdo01
Autor témy
Auto: VW TOUAREGII 3,0 TDI
Kraj: Bratislavský

Utorok, 12. Februára 2013, 19:56

PSnoopy363 napísal:

a v čom sú tie pred LCI svetlomety, alebo AE iné? Pretože ja mám z BMWstyl-u, tuším 30, či 32W s Cree chip-mi a z tých fotiek sa mi zdá, že tieto MTEC lepšie svietia...ja mám tie vonkajšie krúžky slabšie ako vnútorné a tu s tými MTEC sú oba krúžky pekné intenzívne ako u F10....silnejšie sú tie MTEC, alebo o čo vlastne ide?

rozdiel je v tom ze pred LCI svetla nemaju kruzky ktore dobre roznasaju svetlo a znesu aj malu teplotu pokial tam das 30W a viac je mozne ze pokruti kruzky, citam som to niekde na 5series.net fore
VW TOUAREG II 3,0TDI
EX A6 2,8FSI quattro C7
EX BMW 320D F31
EX BMW 530D E61

PSnoopy363
Auto: BMW 530xd E60 LCI
Kraj: Banskobystrický

Utorok, 12. Februára 2013, 22:11

Vladdo01 napísal:

rozdiel je v tom ze pred LCI svetla nemaju kruzky ktore dobre roznasaju svetlo a znesu aj malu teplotu pokial tam das 30W a viac je mozne ze pokruti kruzky, citam som to niekde na 5series.net fore

do riťky, tak keď LCI lepšie roznášajú svetlo, prečo sa mi zdá, že pre LCI viditeľnejšie svietia? :/ a už som sa na to pýtal, ale zatiaľ nikto nič...aké máte skúsenosti s LED AE a čiernou fóliou na svetlometoch? Je to výraznejšie cez fólie, či neskúšal ešte nikto?

coWon
Auto: F48 20xd, G30 530xd
Kraj: Trnavský

Streda, 13. Februára 2013, 11:46

ako to moze byt vyraznejsie cez "ciernu foliu" ?

PSnoopy363

Streda, 13. Februára 2013, 14:52

coWon napísal:
ako to moze byt vyraznejsie cez "ciernu foliu" ?

no teoreticky za tých okolností, že by to spôsobovalo "nočný efekt" aj cez deň, keďže čím je vonku svetlo slabšie o to lepšie sú AE viditeľné....tak vravím fólia by prepúšťala menej svetla do vnútra svetlometu k AE-om, číže by spôsobovala taký ten efekt šera a keďže nechcem dávať nejaké brutal tmavé fólie, iba tak mierne zatmavené, tak by to neudusilo prienik svetla spoza sklíčka svetlometu a teoreticky (neviem či aj prakticky, preto sa pýtam, či niekto máte fólie a LED AE) by sa tým mohol získať efekt silnejších angel eyes-ov...hm? :-s :-k

Vladdo01
Autor témy
Auto: VW TOUAREGII 3,0 TDI

Streda, 13. Februára 2013, 18:27

PSnoopy363 napísal:

no teoreticky za tých okolností, že by to spôsobovalo "nočný efekt" aj cez deň, keďže čím je vonku svetlo slabšie o to lepšie sú AE viditeľné....tak vravím fólia by prepúšťala menej svetla do vnútra svetlometu k AE-om, číže by spôsobovala taký ten efekt šera a keďže nechcem dávať nejaké brutal tmavé fólie, iba tak mierne zatmavené, tak by to neudusilo prienik svetla spoza sklíčka svetlometu a teoreticky (neviem či aj prakticky, preto sa pýtam, či niekto máte fólie a LED AE) by sa tým mohol získať efekt silnejších angel eyes-ov...hm? :-s :-k

ked mas BMW po LCI ako mas v popise, tak nechapem co riesis, kup toto http://www.eshopbn.sk/led-diody-pre-bmw ... -07-e70-07

a bude to svietit nejak takto
VW TOUAREG II 3,0TDI
EX A6 2,8FSI quattro C7
EX BMW 320D F31
EX BMW 530D E61

PSnoopy363

Streda, 13. Februára 2013, 22:42

Vladdo01 napísal:

ked mas BMW po LCI ako mas v popise, tak nechapem co riesis, kup toto http://www.eshopbn.sk/led-diody-pre-bmw ... -07-e70-07

a bude to svietit nejak takto

veď mám presne tieto, len neviem či nemám silnejšie než 20 watt-ové, kupoval som z bmwstyle, no už ich nevidím tam, že by som pohľadal....,.ale presne tieto....4 Cree chipy majú, taký istý chladič a začka tiež NSSC...výzorovo presne takto vypadajú ako tieto, čo si mi poslal...ale cez deň mi aj tak prídu slabé :/

vladoslavo
Auto: E61, 525 d, LCI

Nedeľa, 3. Marca 2013, 23:26

PSnoopy363 napísal:

veď mám presne tieto, len neviem či nemám silnejšie než 20 watt-ové, kupoval som z bmwstyle, no už ich nevidím tam, že by som pohľadal....,.ale presne tieto....4 Cree chipy majú, taký istý chladič a začka tiež NSSC...výzorovo presne takto vypadajú ako tieto, čo si mi poslal...ale cez deň mi aj tak prídu slabé :/

mas pocit, ze cez den tu barbu svetla vidno ovela slabsie ako ked tam boli tie klasicke ziarovky?

PSnoopy363

Pondelok, 4. Marca 2013, 10:38

vladoslavo napísal:

mas pocit, ze cez den tu barbu svetla vidno ovela slabsie ako ked tam boli tie klasicke ziarovky?

no áno, za denného svetla sú zrejme neviditeľné, keďže mi zvyknú blikať, aby som si svetlá zapol a pritom mi svietia AE...sú viditeľné..zo správneho uhla a keď niesi moc blízko k autu, ale aj tak je to slabé...takže...práve preto sa pýtam, ako by sa to dalo riešiť....

vladoslavo
Auto: E61, 525 d, LCI

Pondelok, 4. Marca 2013, 10:45

PSnoopy363 napísal:

no áno, za denného svetla sú zrejme neviditeľné, keďže mi zvyknú blikať, aby som si svetlá zapol a pritom mi svietia AE...sú viditeľné..zo správneho uhla a keď niesi moc blízko k autu, ale aj tak je to slabé...takže...práve preto sa pýtam, ako by sa to dalo riešiť....

Toto bol dovod, preco som si to nekupil. Cital som, ze ta farba svetla je taka, ze to na slnku takmer nevidno, ze ovela lepsie viditelne su tam tie klasicke zlte ziarovky, sice nie si take trendove, ale aspon je ich vidno ...

Ja skor zhanam take halogeny, co maju vyssiu svietivost a trosku bielejsiu farbu svetla, ale zatial som take nenasiel ...

PSnoopy363

Pondelok, 4. Marca 2013, 11:07

vladoslavo napísal:

Toto bol dovod, preco som si to nekupil. Cital som, ze ta farba svetla je taka, ze to na slnku takmer nevidno, ze ovela lepsie viditelne su tam tie klasicke zlte ziarovky, sice nie si take trendove, ale aspon je ich vidno ...

Ja skor zhanam take halogeny, co maju vyssiu svietivost a trosku bielejsiu farbu svetla, ale zatial som take nenasiel ...

Ja som to vyriešil tak, že som si dal LED hmlovky a cez deň si zapnem hlmlovky s AE a na to si myslím ,že ani zelení fešáci nemôžu povedať vôbec nič, lebo je to v podstate denné svietenie, ako keby som mal LED pásy, ktoré sa dajú dokúpiť, alebo Octavie som videl, že majú denné svietenie hmlovky osamote...tak to mám poriešené v hmlovkách a keď je vidieť AE tak je a keď neni, tak nevadí, hmlovky LED hmlovky v pohodičke vidieť aj za denného svetla :) a keď sa trochu zotmie, tak už sú viditeľné aj AE a to už je feši 8) ;)

coWon

Pondelok, 4. Marca 2013, 11:11

PSnoopy363 napísal:

Ja som to vyriešil tak, že som si dal LED hmlovky a cez deň si zapnem hlmlovky s AE a na to si myslím ,že ani zelení fešáci nemôžu povedať vôbec nič, lebo je to v podstate denné svietenie, ako keby som mal LED pásy, ktoré sa dajú dokúpiť, alebo Octavie som videl, že majú denné svietenie hmlovky osamote...tak to mám poriešené v hmlovkách a keď je vidieť AE tak je a keď neni, tak nevadí, hmlovky LED hmlovky v pohodičke vidieť aj za denného svetla :) a keď sa trochu zotmie, tak už sú viditeľné aj AE a to už je feši 8) ;)

dobry napad.. len ta opravim... ochcavky nemaju hmlovky ako denne svietenie ale v "hmlovkach" maju dve ziarovky.. jednu pre denne a druhu pre hmlovku

PSnoopy363

Pondelok, 4. Marca 2013, 11:28

coWon napísal:
dobry napad.. len ta opravim... ochcavky nemaju hmlovky ako denne svietenie ale v "hmlovkach" maju dve ziarovky.. jednu pre denne a druhu pre hmlovku

oki...nevadí, v podstate sme sa pochopili....i tak sa mi nepáči žiadna Octavia :D proste ide o to, že svietia hmlovky :) len zas problém je to, že LED hmlovky mi píšu chybu kvôli menšiemu odberu...

coWon

Pondelok, 4. Marca 2013, 11:31

PSnoopy363 napísal:

oki...nevadí, v podstate sme sa pochopili....i tak sa mi nepáči žiadna Octavia :D proste ide o to, že svietia hmlovky :) len zas problém je to, že LED hmlovky mi píšu chybu kvôli menšiemu odberu...

jasne ze pochopili... ozaj, a zlte AE diody nie su v ponuke? tie by boli urcite lepsie viditelne na slnecnom svetle

PSnoopy363

Pondelok, 4. Marca 2013, 12:54

coWon napísal:
jasne ze pochopili... ozaj, a zlte AE diody nie su v ponuke? tie by boli urcite lepsie viditelne na slnecnom svetle

no však to sú asi tie klasické, len nie sú LED chip-ové, ale halogény...ale sú ešte tuším modré..a na youtube-e som videl aj také, na ktorých si vieš meniť farbu, sú akési red-green-blue (RGB), že si to vieš kombinovať, ale netuším či tam treba niečo meniť aj mimo žiaroviek, alebo ako to funguje...a to je už taký čudný tuning, ktorý sa mne osobne nepáči. Ešte tie bledo modré...tie sú pekné, taká mrazivá modrá..ale či sú lepšie viditeľné, tak to fakt netuším :) Ja by som chcel biele LED, ale aby to svietilo ako na F10...:/

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných