... všetko o BMW ...
Fericius napísal:Zdravim chlapci... Nemate niekto odfotene tie 12Watt LED na E60 predface co predava BMWSTYLE.SK? Vdaka za odpoved...
PSnoopy363 napísal:
a v čom sú tie pred LCI svetlomety, alebo AE iné? Pretože ja mám z BMWstyl-u, tuším 30, či 32W s Cree chip-mi a z tých fotiek sa mi zdá, že tieto MTEC lepšie svietia...ja mám tie vonkajšie krúžky slabšie ako vnútorné a tu s tými MTEC sú oba krúžky pekné intenzívne ako u F10....silnejšie sú tie MTEC, alebo o čo vlastne ide?
Vladdo01 napísal:
rozdiel je v tom ze pred LCI svetla nemaju kruzky ktore dobre roznasaju svetlo a znesu aj malu teplotu pokial tam das 30W a viac je mozne ze pokruti kruzky, citam som to niekde na 5series.net fore
coWon napísal:ako to moze byt vyraznejsie cez "ciernu foliu" ?
PSnoopy363 napísal:
no teoreticky za tých okolností, že by to spôsobovalo "nočný efekt" aj cez deň, keďže čím je vonku svetlo slabšie o to lepšie sú AE viditeľné....tak vravím fólia by prepúšťala menej svetla do vnútra svetlometu k AE-om, číže by spôsobovala taký ten efekt šera a keďže nechcem dávať nejaké brutal tmavé fólie, iba tak mierne zatmavené, tak by to neudusilo prienik svetla spoza sklíčka svetlometu a teoreticky (neviem či aj prakticky, preto sa pýtam, či niekto máte fólie a LED AE) by sa tým mohol získať efekt silnejších angel eyes-ov...hm?![]()
Vladdo01 napísal:
ked mas BMW po LCI ako mas v popise, tak nechapem co riesis, kup toto http://www.eshopbn.sk/led-diody-pre-bmw ... -07-e70-07
a bude to svietit nejak takto
PSnoopy363 napísal:
veď mám presne tieto, len neviem či nemám silnejšie než 20 watt-ové, kupoval som z bmwstyle, no už ich nevidím tam, že by som pohľadal....,.ale presne tieto....4 Cree chipy majú, taký istý chladič a začka tiež NSSC...výzorovo presne takto vypadajú ako tieto, čo si mi poslal...ale cez deň mi aj tak prídu slabé :/
vladoslavo napísal:
mas pocit, ze cez den tu barbu svetla vidno ovela slabsie ako ked tam boli tie klasicke ziarovky?
PSnoopy363 napísal:
no áno, za denného svetla sú zrejme neviditeľné, keďže mi zvyknú blikať, aby som si svetlá zapol a pritom mi svietia AE...sú viditeľné..zo správneho uhla a keď niesi moc blízko k autu, ale aj tak je to slabé...takže...práve preto sa pýtam, ako by sa to dalo riešiť....
vladoslavo napísal:
Toto bol dovod, preco som si to nekupil. Cital som, ze ta farba svetla je taka, ze to na slnku takmer nevidno, ze ovela lepsie viditelne su tam tie klasicke zlte ziarovky, sice nie si take trendove, ale aspon je ich vidno ...
Ja skor zhanam take halogeny, co maju vyssiu svietivost a trosku bielejsiu farbu svetla, ale zatial som take nenasiel ...
PSnoopy363 napísal:
Ja som to vyriešil tak, že som si dal LED hmlovky a cez deň si zapnem hlmlovky s AE a na to si myslím ,že ani zelení fešáci nemôžu povedať vôbec nič, lebo je to v podstate denné svietenie, ako keby som mal LED pásy, ktoré sa dajú dokúpiť, alebo Octavie som videl, že majú denné svietenie hmlovky osamote...tak to mám poriešené v hmlovkách a keď je vidieť AE tak je a keď neni, tak nevadí, hmlovky LED hmlovky v pohodičke vidieť aj za denného svetla :) a keď sa trochu zotmie, tak už sú viditeľné aj AE a to už je feši![]()
coWon napísal:dobry napad.. len ta opravim... ochcavky nemaju hmlovky ako denne svietenie ale v "hmlovkach" maju dve ziarovky.. jednu pre denne a druhu pre hmlovku
PSnoopy363 napísal:
oki...nevadí, v podstate sme sa pochopili....i tak sa mi nepáči žiadna Octaviaproste ide o to, že svietia hmlovky :) len zas problém je to, že LED hmlovky mi píšu chybu kvôli menšiemu odberu...
coWon napísal:jasne ze pochopili... ozaj, a zlte AE diody nie su v ponuke? tie by boli urcite lepsie viditelne na slnecnom svetle