... všetko o BMW ...
TT-SIMIK napísal:Local ako si mi sam vravel robis v inej sfere ako motorizmus a do aut sa nerozumies,ale verim ze vela citas:-)))Ja ta fakt nebudem presviedcat ze racechip je taka ista kokokocina ako ostatne len inak prepracovana...
Keby si vedel ako pracuje cidlo tlaku paliva tak snad ani nenapises to co si napisal!!!Cidlo tlaku paliva je ina obycajne silove tlakove cislo ktore dava pokyn rj motora na ako dlho otvorit regulacny ventil na rampe aby motor udrziaval konstantny tlak paliva pri urcitych otackach a typ padom dosiahol vzdy optimalny tlak paliva na trysky!Dlzku otvorenia vstreku,predvstrek a mg paliva riadi rj motora podla map a podla poziadaviek plynoveho pedalu a ostatnych velicin!
Kokocina iba ojebava rj motora o tlaku paliva a typ padom ventil otvori na dlhie,ide viac paliva na trysky a tryska strekne viac paliva do valcu nie na zaklade zvysenej davky rj,alebo casu otvorenia vstreku ale na zaklade ze cerpadlo v tom case natlaci viac paliva a cez trysku v tom istom case prejde viac paliva(nez je jeho povolena maximalna davka).....uz chapes o com pisem a dava zmysel to co pisem,alebo stale hadzem hrach na stenu nadarmo????hmmmm povedz ze nemam pravdu v tom ze pisem a viac sa tu o tom bavit nebudem:-))))
Ps: moj sused mi tuto stranku ukazoval pred rokom,chcel si to dat do noveho Hyunday SantaFe CR.Po mojom vysvetleni mi samozrejme neveril,ked som mu to vysvetlil a potom vela vela cital o tom co som mu povedal povedal dakujem ze si ma upozornil,ze som mal pravdu sj ked o to teraz nejde...len to napadlo ked som pocul nazov rasecip.....
Mozno to niekedy medzi sviatkami zbuchame....
starynovy napísal:9kW za 300-700€ cez powerbox na dieselovom motore?
gabikh napísal:tak robil som este jedne merania v lepsich podmienkach a casy boli o cca 1,5s zo 100-200 lepsie ako u Locala. cize aj ten racechip bude mat nieco do seba
local napísal:
cau, mozes pls poslat link na video? alebo cez PM? Dik...
local napísal:
Cau TT-SIMIK, v mnohom mas pravdu, pokial sa medzi cidlo a RJ namontuje len obycajny utlmovy clen (e.g. rezistor s nejakou bizuteriou okolo), tak ako vravis RJ dostava len linearne zoslabeny signal, jeho casovy priebeh sa nemeni. Ale samozrejme signal sa da spracovat nielen amplitudovo, ale aj casovo, napriklad jednotkou od racechip.de, kde RJ dostava iny casovy priebeh tlaku, na zaklade toho posuva aj casovanie aj davku paliva. V cipe od racechip su ulozene nastavenia pre konkretne typy motorov.
.
otacky111 napísal:Hmm no ja si planujem vybrat filter pevnych castic no ked sa otepli potom ze by som ho aj cipol no ale co to tu citam tak zacinam byt zufali chcel som ist do mm racing do blavy hmm ani stade nejdu dobre ohlasi a cipovat ale dobre cipovat to je asi velka veda.uz nemam chut na ziadny chip bohvie ako to bude spravene a potom budem zase chodit po servisoch. Dam si radsej origo soft a svety pokoj.160kw my bohate staci ja som stym spokojny len ten filter pevnych castic ma hneva vysia spotreba
otacky111 napísal:Hmm no ja si planujem vybrat filter pevnych castic no ked sa otepli potom ze by som ho aj cipol no ale co to tu citam tak zacinam byt zufali chcel som ist do mm racing do blavy hmm ani stade nejdu dobre ohlasi a cipovat ale dobre cipovat to je asi velka veda.uz nemam chut na ziadny chip bohvie ako to bude spravene a potom budem zase chodit po servisoch. Dam si radsej origo soft a svety pokoj.160kw my bohate staci ja som stym spokojny len ten filter pevnych castic ma hneva vysia spotreba