... všetko o BMW ...
alfi666 napísal:
jj, aj sa cudujem, ze to vobec naskoci... vypisuje mu to tam potom airbagy a kadeco, to preto lebo palubove napatie moc kleslo...
IBS by vypisala asi diagnostika.... nechaj to stat viac ako 2 dni a ked nenatocis, tak je to baterka
TT-SIMIK napísal:Pred tyznom som riesil IBS v E60,diag nic nevypisala.IBSko tak skratovalo elektriku,ze rj motora nechcelo spustit,nakoniec ibs vyhorelo.....nastastie som to vcas zachitil,mozno by zhorelo aj nieco ine..(((
Foto hovori za vsetko
th0m4s1 napísal:Takže dnes som navštívil TTSIMIK a urobil mi diagnostiku ....Chybu v štartovaní sposobuje štarter ... no diagnostika ukazala viacero vecí ... prosím vas ak mate alebo viete mi neako pomoct ohladne veci ktore napísem ma kontaktujte ci už viete dobry repas na danu sučiastku alebo z buračky sučiastku alebo sa vám povaluje taky kus doma .... Potrebujem dat do kopy.. ´
Štartér
Alternátor- ma dobíjat max 15 a v diagnostike zapisalo ze pred 2000km dobíjal 17
Termostat mi treba vymenit ...
LMA senzor zátaže xenonu
PDC-4x zadny
-1x predny
Elektrickeé obehové čerpadlo
ak mi viete odporučit niečo aby som urychlene a za dobru cenu dal repasovat , kupil novy diel atd prosím vás kontaktujte ma diki
th0m4s1 napísal:Nemali sme ho vonku to bola čisto len diagnostika
th0m4s1 napísal:Veľký stoji 66 EUR a EGR stoji 57 EUR tie skrutky si dám pozriet v servise v piatok nemam k dispozícii náradie a ani neviem kde ten starter je
voloda napísal:Hej ma. Ked sa auto nezohreje na prev. teplotu, alebo sa zohrieva pomaly, rychlejsie sa DPFko zapcha. Resp. ak je zapchate len trochu, tak pokial nema motor prev. teplotu nespusti sa regeneracia - "samocistenie" (to plati aj ked nas v pecku zhavice, staci aj jeden)...
Ak sa mylim opravte ma...