... všetko o BMW ...
tunerxxl napísal:filter mal byt meneny v servise doniesol som ho tam ale zdaleka nebol vymeneny takze doveruj ale preveruj sa tomu hovory a bol to servis v piestanoch nazov mam serviske ked tak to sem potom supnem a co sa tika preplachnutia motora je nato taky pripravok ktory sa naleje do motora necha 10-15 min bezat motor a vypusti sa to nazov neviem ale mozem zistit alebo objedneat v tom servise kde to bolo alebo http://www.mitko.sk tam mi to vsetko realizovali stal som osobne pritom!!!!![]()
PS -som rad ze sa to vyriesilo z vonka problem uplne banalny ale ked clovek nevie co je zle tak je to velky problem este ze neodislo nieco ine
PavelKedro napísal:moja úvaha bola správanna piču filter
a bohvie čo tam bol za olej
tunerxxl napísal:nie nie neprestahoval sa pomahal riesit aj pavelkedro ale nervy som mal uz dobre ano riesil som to cca 2mesiace a stalo ma to dost love len za olej ktory som menil 3x som vyhodil cca 200ea este raz sa opakujem co si clovek nespravy sam tak nema!!!!
auto slape ako ma chvala bohu vsetko je ok
a dufam ze nadalej bude mozem sa venovat dalsim veciam!!!!!(M-Paket a new brzdy pojdu)
potom zbuchnem nejaky ten zraz na Myjave konecne
IGOR napísal:Tak aj mne to robilo na 5w 30 bmw oleji ale iba v horucave ked som stal na mieste dal som 5w50 a uz nikdy nezasvietilo , 5w 30 som daval bmw riedky ako voda ..... separator si kedy menil ?Zdravim, mam podobny problem pri zohriatom resp. nadmerne zohriatom motore mi sem tam vyskoci (hlavne ked stojim) cervena kontrolka oleja (mazanie) akonahle sa pohnem kontrolka zhasne a ziadna chyba neostane zapisana.
Olej s filtrami vymeneny pred 3k, separator novy.
A po novom sa mi pridala aj kontrolka vody (oranzova) pri pustenej klime mi ju vyhodilo tiez po chvili zhasla. Jedine co badam je ze ventilator ide na plne spolu s klimovym.
Auto mam 530i e60 automat lpg (robi to aj pri plyne aj benzine).
Dakujem za rady