... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

bmwtt.sk

ferdy91
Autor témy
Auto: 318is m42,e61 530i
Kraj: Banskobystrický

530i kurenie

Utorok, 3. Decembra 2024, 19:16

Zdravim
Mal by som otazku zhruba co by som mal hladat resp problem.Jedna sa o e61 530i 190kw.Auto kuri aj nekuri predtym nekurilo skrz termostatu a tesnenia pod hlavy teraz uz je to okej.Ked auto nastartujem prejdem cca 1km necham kurenie len cisto na okno po tom 1km uz citit nie horuci ale prijemny teply vzduch.Ale akonahle zapnem aj fukanie na tvar a nohy to je uplne 0 bodov.Priklad ked uz prejdem tych 10 15km auto je plne zohriate kurenie na okno kuri tak ze mi ide skoro ruky spalit ale akonahle pustim fukanie na tvar ide len taky letny vzduch a akonahle k tomu pridam aj fukanie na nohy uz ide takmer studeny.Ked dam fukanie na nohy tak tam ide fakt vlazny vzduch pritom stale na ono ide vrely vzduch.I drive nastaveny na intensive . Mam tam tu vyssiu verziu kde mam 2 ventily a mali by tam byt asi ako keby 2 radiatory alebo nieco take nemal som to rozobrate len som to tak zistil. Ide tam od ventilov 2 hadice na vodu a 3 hadica od radiatora ako spiatocka samozrejme hadice su cca rovnako horuce ked je kurenie zapnute co by to mohlo byt? Odchadzali na tom kureni klapky alebo nieco take? V inpe pekne vidim ako klapky pekne reaguju tak ozaj netusim

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní