... všetko o BMW ...
kadli napísal:No DPF tam nebylo uz kdyz jsem auto koupil. Na vstrikach mam najeto cca 15000km a na turbu cca 1000km. Zacalo to delat az ted, co jsem vymenil EGR termostat a natankova verva diesel od benziny, jinak tankuju jen na OMV max motion.
kadli napísal:No vschno jsem to delal, protoze jsem puntickar. Vstrik byl v prdeli jen jeden, mel vyrobni vadu, ale nechtelo se mi davat jen jeden novy, tak jsem je nechal udelat vsechny. Turbo malicko poustelo olej do sani, tak slo taky nove a kdyz otestovali to moje stare, tak mi napsali, ze turbo bylo bezne opotrebene a odhadli jeho najezd na 160000 km. Nic z toho bych delat nemusel, kdybych nechtel, krome toho jednoho vstriku
MateX3 napísal:tiez som mal trocha smrad, pri nacuvani do garaze to bolo evidentne, hlavne ked boli oba termostaty v prdeli. Po vymene sa zrejme uz zohrial a netlacil tolko paliva (tu len spekulujem). Vstreky uz maju toho za sebou ale drzia sa. Potom som pridaval aditivum do nadrze (bez reklamy) vif a castrol tda. Pri predavkovani takmer bez smradu. Myslim ze s castrolom to bolo lepsie. Teraz mam aj castrol aj vif v nadrzi
Pozn: mam aj zablendovane EGR
Pozn2: so zmenou cerpacky sa velmi neprejavilo shell-omv-slovnaft-atd..., ale pocitovo (zasa bez reklamy, +spekulacia) sa mi zdala obycajna slovnafta asi najmenej smradlava.