... všetko o BMW ...
mareko258 napísal:podla mna do tohto bude vidiet asi najviac Airbon... skus jeho kontaktovat...
Laco19 napísal:Takze co som dnes zistil, snad to niekomu nieco povie a poradi. Nizkotlake cerpadlo funguje, po odpojeni hadice nafta strieka, tlak som nemeral.
Zosynchronizoval som EWS (pre nedostatok inych napadov) - ani pred, ani po synchronizacii ziadne chybove hlasenie o EWS a ziadna zmena v startovani.
Snimac tlaku na rampe je OK - malym autokompresorom som donho natlacil 13bar. Prekvapilo ma ze po demontazi snimaca z railu nevytiekla ani kvapka ale palivo nevytekalo ani pri zapnutom zapalovani a beziacom NT cerpadle.
Z diagnostiky sa mi nepodarilo dostat to, co som ocakaval. Chcel som iba zakladny udaj o riadiacom signale regulatora tlaku v rampe ale hlavne regulatora prietoku, no v INPA nic take nie je. V DISe som tiez nic nenasiel ale nerobil som dlho - po par hodinach zacala blbnut diagnostika zrejme koli klesajucemu napatiu v sieti. Pripojena 12A nabijacka nestaci, dufam ze 40A zdroj co som objednal stacit bude (na webe pisu, ze pre E60 je OK).
Takze koli tomu ze neviem dostat z diagnostiky udaj o riadeni regulatora, to budem musiet zajtra zmerat na kabloch - ci ho RJ neotvara alebo je ventil vadny a stale zavrety aj napriek riadeniu.
Laco19 napísal:Dakujem za ponuku dielov ale snimac tlaku v rampe som otestoval a funguje - nanestastie, lebo ak by bol vadny tak mam problem vyrieseny.
Odhadom 12hod. diagnostiky, 6hod. bez nabijacky a 6hod. s pripojenou elektronickou 12A (!) nabijackou, caste dlhe startovania a uz auto hlasi vybity akumulator. Myslim ze akumulator vydrzal dost. Teraz ked nabehne DIS uz v polovici detekcie RJ vyhlasi stratu spojenia a koncim.
Objednal som si cinsky zdroj pre LED za 55€, v sufliku mam 2 panelove LED voltmetre, takze bude mat aj meranie prudu a napatia (aj regulaciu 10-15V) - uvidim ci bude stacit 40A a ci ten zdroj dokaze dat stabilne napatie po dlhu dobu pri maximalnom odbere (budem varit vodu vo vedre).