tak tak, v prvom rade, by som si dal na tvojom mieste nainštalovať ten soft bez Dpf, lebo sa zažneš jak fakla ked ti to spustí regeneráciu a nebudeš tam mať DPFko . Alebo by som radšej jazdil s velkým hasiacim prístrojom

Mám s tým osobnú skúsenosť, tiež som dal najskor dpf dole ,nahradil redukciou a išiel s tým k majstrovi na soft DPF OFF , pokial som pešiel trošku viac KM, žeravý výfuk bol jak na formule pri 15000ot/min :-))) Tiež som sa s tým vozil istú dobu, tiež som si myslel, že načo to budem dávať soft bez dpf,však to ide aj bez toho...., Lenže vtedy mi nespúšťalo regenerácie, spustilo ju prvý raz,až ked som dal nové termostaty .... ked sú zlé termostaty a motor podchladený nezohreje sa na prevádzkovú teplotu,tak DPF regenerácia nefunguje... Na 525d 130kw by som taktiež určite s tým softvérom DPF naraz riešil chip,naraz nainštalovať a urpaviť soft s chipom, lebo chalani to robia približne v tej istej cene a takto by si musel 2krát platit, raz dpf of + 2raz chip.... lebo s tými 130kw a 350 nm na velké auto nie je až tak moc , s tým výkonom je to také bicyglovanie ,a sralo by ma keby mi hocijaká 4valcová e90tka 2litrová ukáže výfuk. Ked ti to spraví dobrý majster,potom sa len budeš čudovať ako tlačí 525d,mne osobne sa tie 525ky zdajú také lemravé,hlavne v nížších otáčkach, po doladení to je úplne iné auto a je s tým radosť jazdiť