... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
xtreme
Autor témy
Auto: felda, stilo
Kraj: Žilinský

zmena mechanickeho cerpadla na elektronicke..

Pondelok, 18. Júna 2007, 10:15

mate s tym niekto skusenosti? co vsetko tam treba napojit a co zmenit? mal som tam predtym elektronicke, takze by to nemal byt moc problem, hm? alebo je tu niekto zo ziliny, kto sa vyzna?

Xader
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 18. Júna 2007, 11:32

Podobne veci riesia chalani na offroadoch , ale my menime elektricke cerpadlo za mechanicke - kvoli vacsiemu vykonu a mensej "zranitelnosti" ... taktiez potom ti musi niekto nastavit otackomer a tachometer nech ukazuje co ma a dalsie veci, uz si to nepamatam.
V Ziline by ti vedel poradit tento chalan - Rado ... www.allmetal.sk
bmw e61 530xd
bmw e60 535d - ex
bmw e46 M3 - ex
bmw e36 M3 - ex
bmw e46 325xi - ex
bmw e46 330xd - ex
bmw e46 330ci - ex
bmw e39 530d - ex

xtreme
Autor témy

Streda, 20. Júna 2007, 09:22

Xader napísal:
Podobne veci riesia chalani na offroadoch , ale my menime elektricke cerpadlo za mechanicke - kvoli vacsiemu vykonu a mensej "zranitelnosti" ... taktiez potom ti musi niekto nastavit otackomer a tachometer nech ukazuje co ma a dalsie veci, uz si to nepamatam.
V Ziline by ti vedel poradit tento chalan - Rado ... www.allmetal.sk

dik.. len mam jeden dotaz.. menis elektricke za mechanicke kvoli vykonu? ja prave preto chcem vymenit to mechanicke... je to katastrofa... maximalku mam 120km/h, ked pridam nafty, tak 140, ale dymi tak ze ani za mnou nevidno.. ked pridam otacky, sice taha, ale na volnobehu musi byt tak 1700.. ale maximalka stale slaba.. odpich v pohode, len ta max...

preco kvoli vykonu? ked som mal elektronicke, maximalka bola 200 a odpichy brutalne..

Xader
Kraj: Bratislavský

Streda, 20. Júna 2007, 10:59

mas cisty vzduchovy filter ? palivovy ? olejovy ? "dycha" sa dobre auticku ? :wink: zbehni na diagnostiku a uvidis ci to je cerpadlom, ale ak to zacalo robit prave po zmene na mechanicke ,tak to bude asi ta pricina.

neviem jak je to mozne , ale v Patrole sa to meni ako som pisal kvoli vykonu a zranitelnosti...potom 2.8TD Intercooler co ma 130HP je na vykone 3.0DDTi co ma 158HP...
bmw e61 530xd
bmw e60 535d - ex
bmw e46 M3 - ex
bmw e36 M3 - ex
bmw e46 325xi - ex
bmw e46 330xd - ex
bmw e46 330ci - ex
bmw e39 530d - ex

xtreme
Autor témy

Piatok, 28. Decembra 2007, 11:51

taakze.. povodne tato tema sa zaoberala vymenou mechanickeho cerpadla za elektronicke.. to uz mam za sebou..

len som mal problem s teplymi startami.. a teraz som navyse zistil ze z cerpadla ide nafta.. je aj kolo trysky, ale sa mi zdalo ze vytekala aj spod hlavy cerpadla...

no, co sa chcem spytat.. avetko mi dnes rano vobec nereagovalo na plyn a stale zdochynalo.. tak som sa trosku hral s predvstrekom.. videl som uz rozobrate cerpadlo, aj ten mechanizmus v nom.. chcem sa spytat je normalne ze ked som povolil hlavu, zacala striekat nafta?

mozna to je jedna z mnohych mojich studipnych otazok, ale nemam nikoho kto by mi to vedel lepsie vysvetlit, tak sa pytam vas..

ako som nastavil predvstrek a dotiahol cerpadlo, ktore bolo mimochodom povolene, avetko startuje jak nove.. aj za tepla.. teraz som mal zase problemy za studena, ale to moze byt kvoli zhavicom, treba ich uz vymenit..
.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 18 neregistrovaných