... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

bmwtt.sk

Padre777
Autor témy
Auto: Bmw x5 e53 3,0i
Kraj: Nitriansky

zatekanie do auta 525tds e39

Štvrtok, 21. Novembra 2013, 08:54

Cavte chalani dnes rano ako prsalo som si vsimol ze pod pedalmi mam samu vodu mokri koberec a tak dalej ta voda tece od pedalov stych miest....jeden clovek mi povedal ze mam zapchate odtokove kanaliky pri stieracoch...co vy nato ??? Ako ich vycistim ??? Dakujem

Užívateľov profilový obrázok
jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Re: zatekanie do auta 525tds e39

Štvrtok, 21. Novembra 2013, 09:59

co my nato? je to tvoje auto, otvor to a uprac si

za normalnych podmienok sa nema ako voda ku stieracom dostat, avsak clovek ktory robi nieco s boxami pelovych filtrov je tvor sprosty (ja som to tiez najprv nevedel) a zalozi ich spet a namiesto peknych schodikov ktore sa prekryvaju a robia dlazdice (ako na streche), si tam urobis kanal do ktoreho ti vsetka voda z predneho skla steka.

takze vyhod obe boxy a mrkni ci mas vodu pri stieracoch, ak ano, v rohoch je ten plech nedolisovany a mozes ho presparat a tym padom by od stieracov mala tiect voda nizsie a to do boxu s RJ jedotkami a posilovacom, RJ jednotky a relatka asi nevyberies takze tam to velmi neskontorlujes, ale na druhej strane by maly byt pavuciny a sucho a nie voda kolo brzdoveho posilovaca, popripade skontroluj dieru pod nim, ci je priechodna.

btw ak ti to preteka cez tuto dieru, tak je zle
Obrázok
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 10 neregistrovaných