... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

reklamne predmety bmwklub.sk

minno5
Autor témy
Auto: BMW e39
Kraj: Nitriansky

zadne led svetla

Sobota, 12. Januára 2013, 12:21

caute mam BMW e39 rv.2001 touring,vie mi niekto poradit ako sa vymiena zadna led ziarovka...pomohol by mi aj obazok dakujem

Užívateľov profilový obrázok
lionlion
Auto: E90 325d
Kraj: Košický

Re: zadne led svetla

Sobota, 12. Januára 2013, 12:41

Nieje tam ziadna Ziarovka, su to LEDky priamo vo svetle. Ak to svieti slabo alebo vobec, je tam oxidacia plosneho spoja. Treba to dat niekomu kto sa v tom vyzna alebo aspon vie pajkovat. Je to opravitelne.

minno5
Autor témy
Auto: BMW e39
Kraj: Nitriansky

Sobota, 12. Januára 2013, 13:48

no to viem len ja som vsetky spoje vyčistil aj nastriekal WD.proti oxidacii..nevieš mi povedat či sa da ta ledka odtadial vitiahnut?

lionlion
Auto: E90 325d
Kraj: Košický

Sobota, 12. Januára 2013, 15:37

Neviem, sice tiez mam poFL sedan, ale svetla som este vonku nemal a zatial mi vsetko ide ako ma. Takze nema s tym ziadnu skusenost ani som nikdy nazivo nevydel ako to tam je riesene a aky je vlastne pristup. Akurat viem ze sa to tu parkrat riesilo sposobom akym som pisal.

Osobne verim ze sanca tam je, ze keby som mal podobny problem, tak by som to dokazal spojazdnit aby som nemusel menit svetla, hoci by si to ziadalo vymenu tych LEDiek.

Urcite sa tu ozve aj niekto, kto ma aj prakticke skusenost..... ale ak niesi technicky typ a je to pre teba spanielska dedina, tak to neries a rovno chod za niekym kto ti to urobi, lebo to ci sa to da alebo ne, v tom pripade bude jedno.

mys_iak
Auto: Bmw F31 316d
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 13. Januára 2013, 08:50

uz sme to riesili v inom topicu... mne prava strana na 5tych dverach nesvietila.... odniesol som to znamemu do servisu, premeral vsetky spoje nasiel jeden studeny, skorodovany ten prepajkoval, odvtedy slape ako ma

skus s tym ist za nejakym elektrikarom myslim ze na chybu pride hned, popripade sa moze predrat kabelaz v 5tych dverach a mozes hladat pricinu vyssie :)

ale ak si si 100% isty ze led je uplne ze v PREC tak to neviem ako by som to riesil
Bmw F31 316dAT
ex: e61 530iA+LPG
e36 320Ci+LPG
e39 530dAT
e46 320dT
e91 320d

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných