Sobota, 8. Decembra 2012, 20:07
Ja som to menil asi mesiac dozadu, tie "granaty", cela zadna naprava ok, akurat tie gulove capy vytrepane na sracku. Ale to asi preto ze cca. pred rokom mi vrzgala naprava a potom som zistil ze vyrzgaju tie capy, tak som tam strekol olej, pomohlo. Ale zjavne to z vnutra bolo zhrdzavene a casom sa to vydrelo.
No ale k tej vymene. Menil som si to v servise na zdvihaku, takze komplet vybavenie, ziadny garazmajster. Spodne ramena, tie obrovske isli dole aby nezavadzali. Je na nich excenter na nastavenie geometrie, poznacil som si sekacom sruby aby som ich dal tak ako predtym a nemusel ist ne geometriu. Naboj ostal na aute akurat tu hokejku som tiez vybral, no a islo to sice horko tazko ale povolilo, uz som myslel ze pukne naboj. Pouzil som obycajny dvojramenny stahovak, taky vacsi. Plus mal som po ruke take vseliake vysustruzene pripravky s ktorych som si vyskladal tak, aby tlacilo co najvacsiu plochu, ramena ztahovaka sa opierali o naboj. Ja som tocil stahovakom a kolega poklepkaval kladivom aby to malo vybracie.