caute. tak sa stalo to coho som sa obaval. vytahoval som ntb z kufra a pri svojej lenivosti som otvoril klucom len kufor. vytiahnem ntb zavrem kufor a okamzite som si uvedomil, ze som ten blby kluc nechal v kufri. mam len jeden kluc a dnes idem prec. poznate niekto nedestruktivny sposob ako sa do auta dostat?
Naposledy upravil/-a EBOLA v Pondelok, 28. Júla 2014, 17:59, upravené celkom 1 krát.
ako som hladal na googli, tak odtiahnut dvere a tyckou stlacit tlacidlo odomknutia nepomoze a keby som aj stlacil tlacidlo na kluci tak to nepomoze kedze z neznameho dovodu kluc vo vnutri auta nefunguje.
vo firme sa nám tak zamkol mrzák NissanMicra, volali sme firmu čo všetko otvára a za 20,-€ bez nášho pozerania to otvorili, ale ako V Za by som číslo mal.
BMW 523i F10- som bez vrtule Audi A4B8 TFSi- sa minulo už VW BORA 1,6 16V- ex
ked mas doublelock ti pomoze len otvorit klucom v zamku... ak sa cez vnutro auta nedostanes do kufra cez skyvak alebo vytrieskanim toho plechu tak mas o zabavu postarane... niekde na nete bol navod kde sa ma navrtat diera do kufra aby sa dalo potiahnut lankom alebo mozes zmontovat znacku a rozreazat plech pokial nechces nicit zamok :-/ ale verim tomu ze su pakluce aj na bezbolestne otvorenie napr www.nudzoveotvaranie.sk alebo www.otvaranieaut.sk
Stara e39 nema double lock. Ked je zamknute potiahnes klucku dva razy a mas otvorene dvere. Viem to z mojej lebo som sa vozil dva dni bez vonkajsej klucky a stacilo tam zvonku strcit prst alebo lepsie srobovak a otvoril som zamknute auto.
Prakticky sa mi to stalo tiez otvorim len kufor tiez ma to v tom momente napadlo. Nastastie doma mam este jeden kluc. Tak som si pozical auto a bez op a vp som sa previezol vnoci pre kluc.
Mam s tymto problemom viac skusenosti preto na kazdom aute si dam spravit druhy kluc aj ked bez imobilizeru kedze som zgrlavy aby som vedel otvorit.
Konkretne riesenie ti neporadim. Iba spravit dieru v kufri a potiahnut alebo volat firmu vo to otvori.
Ice.blade on nepotrebuje riesit skivak kedze ma touring.
tak riesenie bude nasledovne. velke kladivo a sklo spolujazdca/vodica z anglicanu tu na klube za 15e. aj tak som planoval pootvarat tapacire a premazat mechanizmy okien kedze v horucavach vrzgaju
ak mas motorovu sviecku, zlom ju a tou keramikou si skus nakreslit <> na okno, potom staci len tuk
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
po rozbiti a porezani si prsta ma hned napadlo, ze najprv sa to preliepa kobercovkou v mieste uderu ale podla mna aj hrubsia handra postacila. cajtov nikto nevolal kedze som tam bol s kamaratom a manzelkou a mali sme tam rozlozene veci na nalozenie.... a ten fabricky alarm vela rozruchu nenarobi
vo firme sa nám tak zamkol mrzák NissanMicra, volali sme firmu čo všetko otvára a za 20,-€ bez nášho pozerania to otvorili, ale ako V Za by som číslo mal.
To číslo by ma zaujímalo. Lebo minulý rok som si zabuchol auto s kľúčmi v zapaľovaní. Druhý kľúč som vtedy nemal. Kľúčová služba prišla, povedala, že za 10 min. to bude otvorené. Behal najskôr nejakým prístrojom okolo auta (potom skúšal vankúšom uvolniť dvere). Po skoro 2ch hodinách sa dostal ku kľúčom (ale keby boli na horšie dostupnom mieste, tak asi neporieši). Spravil to tak, že vankúšom urobil medzeru na spolujazdcových dverách a drôtom vytiahol kľúče cez tu medzeru von z auta. Stálo to 35€, potrhané tesnenie okolo dverí.