Zdravím chcel by som sa opýtať ci je možné nakodovat na e39 to že keď odomknem auto tak sa mi rozsvietia svetla ktoré si vyberiem lebo som to skúšal ale podarilo sa mi nakodovat len to že keď pri vypnutom kľúči potiahnem packu na diaľkové tak mi nejakú dobu svietia svetla ktoré som si vybral ale po odomknutí sa mi to nepodarilo nakodovat Vie niekto ako na to ?
myslim ze e39 to vedeli, ale az posledne modely mam dojem ze na mojej davno davno byvalej e39 11/2002 to fungovalo... ale tak isto je mozne ze sa mylim....
pokial viem, tak e39 bola max vybavena s LCM4 a ten to nepodporuje. ale nemám z toho doktorát... možno sa tam dá nahrať nejaký custom soft...
ani ja nie, tak to sa mi asi len zdalo. LCM4 mozno ma viac coding indexov, ale ak to nepodporuje ani ten posledny tak neda sa to vyriesit ani flashovanim softu.
lcm nema take finty, ani c24 ktora sa montovala do 2006 x5 nema ;(
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
https://www.ibus-app.de/index_en.html Ten posledný Resler Modul funguje aj sám bez Apky a handroid rádia. Pichneš do PC nakonfiguruješ čo treba, potom pripojíš do auta na I-Bus a hotovo. Comming / leaving home, sklápanie zrkadiel, denné svietenie, atď.. Jedine ak máš archaický GM1 ako ja, nefunguje úplne všetko. Inak vrelo odporúčam aj s tou ich apkou.
1997 BMW E39 528iA Touring 1997 BMW E36 318iA Touring "Notarztwagen" - RIP