... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

mmracing.sk

rasto540i
Autor témy
Auto: e39 B10 3.2/ex540iAT
Kraj: Zahraničie

Vymena tlmicov na E39

Streda, 28. Októbra 2009, 18:37

Kde by mohli vediet vymenit predne tlmice na E39 530d, 10/2000? Bol som ju dat prezriet po kupe v Automotive a vraj su take zle, akoby tam ani neboli. A este silentbloky prednych ramien + silentbloky motora. Lenze este mi nedali rozpocet a vraj je jeden tlmic taky vybuchany, ze mozno bude treba narovnavat na stolici. Lebo vraj je vykrivene neviem co vsetko, ukazovali to na skrutkach na klobuku a tento model sa neda kalibrovat. Na zaver mi az na dalsiu otazku, ci je motor ok, povedali, ze je zly snimac hladiny oleja a zhavice, ohrievac motora, vlnovec vyfuku. A to na zaciatku hovorili, ze na takej obhliadke za 30 min a 25€ sa vraj vela zistit neda :^o . Ale stale mi nedali rozpocet. A tiez sa vraj neda opravit uchytenie predneho svetla a treba ho kupit nove a rovno dve, lebo jedno by bolo spinave a vypadalo by to blbo a vycistit sa to neda (cital som, ze da, mozno to skusim).

Viete poradit, ci a co s toho to je vazne (asi tie tlmice) a ci to robia kvalitne aj inde a ceny dielov?

Užívateľov profilový obrázok
Hyri

Re: Vymena tlmicov na E39

Streda, 28. Októbra 2009, 22:38

vieme poriesit vsetky opravy v ba v servise. tlmice ked tak sachs original.
Bmw E39 530D ///Jebat Paket
Ex Bmw E39 540iAG ///Mrdka paket
Ex Bmw E39 530D ///M Paket
Ex Bmw E36 325i Nic paket drift king :D

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní