... všetko o BMW ...
Driver67 napísal:mne prdla iba jedna pružina a menim to tiež celé, všetko.
možte sa domňa smelo pustiť, mám doma v krabici nachystaný podvozok JOM![]()
za tú cenu som sa to rozhodol risknúť aj vdaka pozitívnym skúsenostiam kamaráta
Peters2 napísal:No tak pocujem aj nejake zvuky od predu pri nerovnostiach, ale co to je, to netusim. Tipujem to na ulozenie tlmicov, ale 100 % isty si nebudem, az kym nevymenim prednu napravu s riadenim. A vzadu aj po vymene tych silentov mi stale nieco asi vrzga. Neviem, mozno tlmice menit este nebudem, ked tak len ulozenia, ale struny by som chcel aj v predu vymenit, nech mam s nimi pokoj. Ak by mi dajmetomu po case praskla struna aj v predu, tak tu to stoji nekrestanske peniaze spravit to. Robit by mi to mal Simik, ak sa na to da.ta zadna by mala suvis, lebo by nova prepruzovala, ale predku nemusi byt nic... To by si najskor ty mal vediet ako sa auto sprava, co bucha a co treba menit. Ak chces investovat do toho take prachy ako tu boli spomenute tak to veru nevahaj a pomen vsetko... Aj ked neviem kolko ta to vyjde z robotou, lebo som myslel ze to si ides menit sam, ratal som len ceny za material... tie spodne silenty co spominas som menil uz aj ja, je to dost prplacka, musi ist cely naboj von a prelisovat to, ale ja som to spravil za cca. 80euri material robota nic.
Driver67 napísal:jom ma stál 217euro aj s poštovným, horné uloženia som kúpil febi 2ks za 60euro (mal som zľavu na 40euro)...