... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

bmwtt.sk

tommy530d
Autor témy
Auto: BMW 530d Touring
Kraj: Bratislavský

výmena gumovej lišty predného skla na e39

Utorok, 26. Októbra 2010, 08:30

zdravím

gumová lišta predného skla na mojej e39 sa za tie roky pomaly rozpadá (vplyvom slnka, umývanie atd.) rád by som ju vymenil. v servise mi povedali, že je treba dať celé predné sklo dole kvoli špatnému prístupu pri nasádzaní novej lišty.
má niekto s týmto skúsenosť? je naozaj treba vybrať predné sklo kvoli lište?
ďakujem za odpoveď
Skoda 120, Skoda Favorit, Mitsubishi Carisma 1,8 GDI, BMW 316i Compact, BMW 530d Touring, Audi A4 Avant 2.0 TDI B8

Užívateľov profilový obrázok
depressman
Auto: BMW E39 530i
Kraj: Košický

Re: výmena gumovej lišty predného skla na e39

Utorok, 26. Októbra 2010, 08:38

Hociake autosklo ti to opravi, ja si idem teraz meniť čelné sklo, nakoľko su tam miniaturne bodky od kamienkov a sklo nemá slnečnu clonu, tak si to idem vymeniť v rámci poistky za nové sklo so slnečnou clonou. Je to najjednoduchsie a nič neplatíš.
BMW E39 530i, 5/2001 M-Packet

tommy530d
Autor témy

Utorok, 26. Októbra 2010, 19:11

ked netreba dávať dole čelné sklo, viem si to spraviť aj sám... tá lišta stojí len 23€, nechcem zbytočne platiť servisu za to, že mi tam dá lištu
Skoda 120, Skoda Favorit, Mitsubishi Carisma 1,8 GDI, BMW 316i Compact, BMW 530d Touring, Audi A4 Avant 2.0 TDI B8

tommy530d
Autor témy

Piatok, 5. Novembra 2010, 18:05

treba dať celé predné sklo dole... kvoli lište za 23€... ešte neviem, čo to bude stáť... pokial ju niekto nemá rozpadnutú, ako mám ja... kašlať na to.. je to iba ako rámček na obrázku.. neplní extra funkciu, pokial nieje počuť, ako preteká vzduch cez medzeru, medzi kasnou a sklom

TonyAS
Auto: BMW E39 540iM 6-kv
Kraj: Prešovský

Streda, 8. Decembra 2010, 10:38

Tu listu mam rozpadnutu aj ja, to myslis vazne ze treba dat dole cele sklo, neverim toto zeby tak dodrbali sak to je len Bauset sa to aspon tak ludovo vola, aspon na Renaulte R25 som to vymenil bez problemov dal dole nacvakol novy a hotovo stoji to sice viac ako 23 eur ale je ina.

Viete mi s tym niekto pomoct v AutoSkle ci Hornete som este nebol ale chystam sa tam tak som zvedavy co mi povedia.
BMW 540iM 6-kvalt
-----------------------------------------------------------------------------

FREUDE am FAHREN ist ein BMW zu FAHREN und dazu noch ein 8-zilinder.

tommy530d
Autor témy

Streda, 8. Decembra 2010, 12:56

ano.. treba dať celé predné sklo... nakolko okolo tej lišty je hliníkový pásik.. kolegovi na 530d limuzíne to menili, muselo ísť celé predné sklo dole.. ale, aj predná kapota.. neveril mi, že mu dávali dole prednú kapotu, podla pasungu to ale bolo jasne poznať a ked sa pozrel na pánty, od spodu tej kapoty, tak zistil, že sú špatne namontované... potom sa mu priznali, že dávali aj prednú kapotu dole...
inač: lišta 20€
robota 75€
dosť... mám ju kúpenú, ale, ešte som ju nevymenil.. nakolko to cez zimu nechcem dať robiť a ked tam není.. tak to ani nevadí... vraj je to ako rámik na obraze, zbytočná vec.. to mi povedali v autoskle

TonyAS

Sobota, 11. Decembra 2010, 15:54

Ty kokos tak toto je komedia pre jednu listu take problemy to si snad robia inziniery v BMW srandu no to som fakt necakal, jak som pozeral ETK tak to to je len tak nacvaknute mam taky pocit ale ja si pockam este uvidime ci sa to nebude dat aj nejak inac.

P.S. tommy530d, hehe zbytocna vec hmm tak v tom autoskle su asi dost odbornici .... Ta lista je na "paradu" ano da sa to tak povedat ale ak ju nemas tak ked ides po dazdi tak mas okno cele od vody a ta voda nema smer kam odtekat a preto tam je ta lista ci guma, ramik podla kazdeho auta inac. A je dost mozne ze keby sa dostala do tej drazky co je pod nou a zamrzla byt to by bolo este horsie no to uz niesom si isty ze je to tak.
BMW 540iM 6-kvalt

jony
Auto: E70
Kraj: Banskobystrický

Streda, 15. Decembra 2010, 20:09

ano musíš dať dole celé sklo.. lebo tá lišta je nasunutá na skle... ja to robím tak viem o čom hovorím.. tá práca ta vyjde min 50€
BB-ZV KLUB

TonyAS

Streda, 15. Decembra 2010, 21:59

Ok vpohode no, tak sa s tym budem musiet zmierit len dufam ze ked to dam do Hornet Autosklo tak ze to budu vediet spravit aj bez toho ze mi daju dole kapotu.
BMW 540iM 6-kvalt

jony
Auto: E70
Kraj: Banskobystrický

Štvrtok, 16. Decembra 2010, 10:54

TonyAS napísal:
Ok vpohode no, tak sa s tym budem musiet zmierit len dufam ze ked to dam do Hornet Autosklo tak ze to budu vediet spravit aj bez toho ze mi daju dole kapotu.

ak to len trošku vedia tak samozrejme..
BB-ZV KLUB

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 6 neregistrovaných