... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

reklamne predmety bmwklub.sk

323/525
Auto: 525tds, Alpina B10
Kraj: Žilinský

Re: VIE NIEKTO KDE SA DA ZOHNAT TAKYTO GRILL NA E39 M PAKET?

Utorok, 27. Októbra 2009, 22:55

Caute. Neviem o takom grille. Ten tvoj prevzaty obrazok je na zamyslenie... Ked sa pozries do tych otvorov, jasne vidis v nich nosniky. To povazujem za nedostatok - moj syn by to nazval "vidlacky tuning". Tiez neoblubujem tzv. "Tuningy", kde je samy plast, rozne sita a pod. Ty si to uz urobil - skoda, ze je to v mieste tych nosnikov. Ja by som to vyriesil ciernou hadicou (napr z vysavaca) aj za cenu ze by nemala vyznam (viedla by nikam). Tu to nepripada do uvahy pre tie nosniky, ci co to tam je. To su nasavacie otvory a nie otvory pre zistovanie, ako je ta predna cast vyrobena. Takze skromna rada - ked si to uz zmakol, natri vsetko, co v tych otvoroch bude vidno matnou ciernou. Aj ked na obr. tvojej 530 nevidim nic, lebo je to zaber trochu zboku. Ale mrkni sa na to.
Ten M-kovy naraznik si montoval ty, alebo si to kupil s M paketom ?

Užívateľov profilový obrázok
ownstyle
Autor témy
Auto: ex: E39 - 530d
Kraj: Nitriansky

Streda, 28. Októbra 2009, 18:06

Caves, prvy ilustracny obrazok tazko komentovat, tiez tam vidim nieco sive co tam nema byt..nosniky to niesu, v tom mieste sa ziadny nosnik nenachadza..nosniky vedu rovnobezne z motorom po stranach, vpredu je len vystuz naraznika hore.
viem viem, moje auto nieje dotiahnute ,mam to na rychlo nahodene nech mozem jazdit a dalsie veci dotiahnem postupne. Ide o to ze som chcel mriezku aka je v original M5 nie v M pakete lebo sa mi proste paci bez stredovej deliacej listy.
Je to sice paradox kedze M5 je sportove nacinie ale ako mozno vies v origo M5 su odstavene kanaly na chladenie brzd. mozes to vidiet na origo m5 mriezke. Preto si vonku majitelia M5 vyrabaju podobne diery a samozrejme do nich maju viest adekvatne kanaly na ktore sa prerabaju kanaly z M paket verzie a aktivuju tak vzduchove chladenie. A kedze ja mam origo M5 mriezku kde su kraje plne, tak som chcel nejak aktivovat tie brzdove kanaly. moje povodne nepaketove kanaly vsak do M mriezky nezapasuju preto sa chystam kupit kanaly z Mpaketu a vymysliet nejaky nastavec, medzikus aby to pekne dosadlo na tie moje diery. Viem ze som sem vycapil nedotiahnute auto ale niektori ludia boli zvedavi ako to bude vyzerat. Mne osobne sa to paci a nechcel som nechat kanaly na chladenie brzd zatvorene. Sice toto nieje ziadny sportak a nejazdim s tym preteky ale diery budu mat svoje opodstatnenie, budu funkcne a tiez nemam rad samy plast a rozne sita...naraznik je origo BMW z vonka z buracky, taktiez stredna mriezka, listy, kryty hmloviek su kupene origo v BMW.
Nebol to M paket, naraznik je meneny.
A6 C6 3.0tdi quattro + A4 B8 2.0tdi
ex E39 - 530d

323/525

Streda, 28. Októbra 2009, 19:24

Ahoj, nechcel som ta kritizovat, ani sa ta dotknut. Mas pekne auticko. Len som povedal svoj nazor, resp. ti poradil, co este treba urobit. Na ten naraznik som sa pytal preto, lebo v blizkej dobe ma to caka - vymena povodneho za M5-kovy. A to mam model 1996. Predpokladam, ze tam nebude pasovat viac veci. Ale pri troche trpezlivosti a penazi sa vsetko da. Obr. mojho "Dracika". Blinkre uz su biele a vzadu Hella celis svetla.
DSC_0019.JPG
DSC_0019.JPG (76.13 KiB) 1017 zobrazení
DSC_0351.JPG
DSC_0351.JPG (62.65 KiB) 1017 zobrazení

ownstyle
Autor témy

Streda, 28. Októbra 2009, 22:18

No jasne, v pohodicke. Ja som to nemyslel tiez v zlom, len som sa trosku do detailu rozpisal. Ved od toho je forum, pokial je debata konstruktivna a hlavne slusna a k veci tak je to ok. A samozrejme kritiku prijimam. Od toho sme ludia, sto ludi sto chuti. Preto sem vlastne aj piseme aby sme podelili o nazory ;)
No super, drzim palce s prerabkou, auto bude s M naraznikom uplne zmenene k lepsiemu, podla mna ;) v podstate ti nebudu sediet asi len tie vzuchove kanaly a este podblatniky. Na M pakete sa taha podblatnik od kolesa az dopredu pod naraznik.. Tiez to este nemam kupene. Inak by si s tym nemal mat problem. A budes potrebovat aj inu vystuhu naraznika... Zadne nove svetla a blinkre urcite tiez pekne ukazali ;) dzim palce s prerabkou.
Ja to chcem tiez pomalicky porobit, daval som zadnu otrhovu listu na kufor,do buducna planujem zadny naraznik a nejake pekne kola na dalsiu letnu sezonu ;)
ex E39 - 530d

ownstyle
Autor témy

Streda, 28. Októbra 2009, 22:24

a len tak mimo temy, na tej M3 co su tu fotky som sa viezol ako spolujazdec..je to brutal pila, konec..to auto je sen
ex E39 - 530d

323/525

Streda, 28. Októbra 2009, 22:39

Dik - suhlasim, ze forum je na to, ako pises. Este otazka: mas uz tie podblatniky ? Ak ano, kde si ich zohnal ?
Maj sa a dik.

LuCKy
Auto: BMW 530iMola

Štvrtok, 29. Októbra 2009, 08:32

Ak by niekto chcel, tak mám náduchy chladenia bŕzd z Mpaket nárazníka a nepotrebujem ich.

LuCKy
Slovenčina pre BMW palubný počítač/navigáciu v modeloch E38, E39, E46, E53, E83. Jednotky MK3 a MK4. Na výber celkovo tri verzie pre oba typy jednotiek. Viac na našom webe www.elceka.sk/bmw-palubny-pocitac-v-slovencine
Denne svietenie, zatial len BMW do 03/2007.
-
Obrázok
-
Obrázok

ownstyle
Autor témy

Štvrtok, 29. Októbra 2009, 10:50

Cau Lucky, no jasne. My sme spolu uz pisali este pred mojou vymenou naraznika. Len som na to pozabudol. Pisem ti spravu.

325/525 podblatniky este nemam, mam tam dopasovane stare ktore sa vsak netahaju az pod naraznik ako by mali.. tieto veci asi tazko zohnat pod rukou kedze celkovo m narazniky su nedostatkovy a chceny tovar takze podblatniky asi poriesim original z BMW.
ex E39 - 530d

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 10 neregistrovaných