... všetko o BMW ...

je tato spotreba na studeny motor v spicke OK? alebo by som to mal riesit? Je to automat
 je tato spotreba na studeny motor v spicke OK? alebo by som to mal riesit? Je to automat

2bad napísal:čaute nechcem zakladat novu temu, tak to supnem sem... s autom jazdim povacsinou len po meste denne 6km cize 3km na studeny motor tam a 3km po 8hodinach naspäť a spotrebu mavam tak cca 16l v meste ale na dialnici je to ok... bol som teraz 200km nr-tn-nr a spotreba 5,7 (105kmh tempomat) je to 530d 142kw kola mam teraz zimne 205/60/15je tato spotreba na studeny motor v spicke OK? alebo by som to mal riesit? Je to automat
 ,hlavne na presuvy za studena
 ,hlavne na presuvy za studena  ale ked jazdím ekonomickým štýlom vkuse bez prestávky 100km tak spotreba bezproblémv do 6 a ž 6,5 litra. a ked sa iba premiestnujem so studeným motorom,tak to zcucne každý den za 20€  nafty a to nespravím ani 100km a aj šecku trávu okolo cesty aj drobáky z vačkov mi povysávajú sedačky
 ale ked jazdím ekonomickým štýlom vkuse bez prestávky 100km tak spotreba bezproblémv do 6 a ž 6,5 litra. a ked sa iba premiestnujem so studeným motorom,tak to zcucne každý den za 20€  nafty a to nespravím ani 100km a aj šecku trávu okolo cesty aj drobáky z vačkov mi povysávajú sedačky  jednoducho je to pažravý trojliter,ktorý nie je vhodný na premiestňovanie a ni športovú jazdu,lebo v tomto štýle zežere minimálne ako 530i alebo m3
   jednoducho je to pažravý trojliter,ktorý nie je vhodný na premiestňovanie a ni športovú jazdu,lebo v tomto štýle zežere minimálne ako 530i alebo m3   3,0d je auto na dlhé trasy a jazdenie vkuse s teplým motorom
  3,0d je auto na dlhé trasy a jazdenie vkuse s teplým motorom   ale možno tam máme iba niečo pokazené a zato to máme také pažravé. Horšie je to že diagnostika nič neukazuje... iba pokial nemám prevádzkovú teplotu a snažím sa zahrievať motor na dvojke a trojke a udržujem to v vozmedzí 1000-1200ot /min tak to skáče jak koza
  ale možno tam máme iba niečo pokazené a zato to máme také pažravé. Horšie je to že diagnostika nič neukazuje... iba pokial nemám prevádzkovú teplotu a snažím sa zahrievať motor na dvojke a trojke a udržujem to v vozmedzí 1000-1200ot /min tak to skáče jak koza  ,ako náhle sa zohreje motor na prevádzkovú teplotu,je všetko ok,koza sa skrotí a je všetko OK. čo to môže byť?  VĎAKA
 ,ako náhle sa zohreje motor na prevádzkovú teplotu,je všetko ok,koza sa skrotí a je všetko OK. čo to môže byť?  VĎAKA
2bad napísal:čaute nechcem zakladat novu temu, tak to supnem sem... s autom jazdim povacsinou len po meste denne 6km cize 3km na studeny motor tam a 3km po 8hodinach naspäť a spotrebu mavam tak cca 16l v meste ale na dialnici je to ok... bol som teraz 200km nr-tn-nr a spotreba 5,7 (105kmh tempomat) je to 530d 142kw kola mam teraz zimne 205/60/15je tato spotreba na studeny motor v spicke OK? alebo by som to mal riesit? Je to automat
 zhanam uz druhe auto, lebo takto nicit ten trojliter nemienim... a vcelku to ide aj do prachov
 zhanam uz druhe auto, lebo takto nicit ten trojliter nemienim... a vcelku to ide aj do prachov  na nadrz za 95€ spravim ledva 400km...
 na nadrz za 95€ spravim ledva 400km...  s nejakym malym benzinacikom by ma to vyslo lacnejsie. len skoda ze bmw nic podobne nerobi :-/ nechcem renaulat ani podobnu srágoru... :-/ tak hladam vhodnejsie auto
 s nejakym malym benzinacikom by ma to vyslo lacnejsie. len skoda ze bmw nic podobne nerobi :-/ nechcem renaulat ani podobnu srágoru... :-/ tak hladam vhodnejsie auto 

ak by to bolo ok mozno by som skusil ten snimac :)
 ak by to bolo ok mozno by som skusil ten snimac :)